11:25 ч.

17.02.17

1 мин.

0

2

0

РБ отива на избори с партията на Светльо Витков

от редактор Росана Манева |

РБ отива на избори с партията на Светльо Витков
Снимка: БГНЕС

Реформаторският блок ще се яви на изборите с партия „Глас народен" на Светослав Витков, съобщава bTV. Двете формации официално обявиха обединението си за парламентарния вот на 26 март. Те допълниха, че има повече неща, които ги свързват, отколкото ги разделят и се надяват да мобилизират дясното пространство.


Очаква се към новото обединение да се присъединят и други формации.


Двете партии обясниха още, че смисълът на десницата е запазвайки индивидуалността си, да търсят общото.


„Настъпва момент, в който решаваш дали да се биеш сам или в коалиция. Когато плюеш всички никой не иска да си играе с тебе на катерушките", обясни Светослав Витков.


Божидар Лукарски, председател на СДС, заяви, че когато се търси движение напред трябва да стане с хора с повече „за" отколкото „против".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:41 · 17.02.2017
СЕГА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ИСКАТ ДА УПОТРЕБЯТ НОНА ИОТОВА,ВИТКОВ,И ДРУГ ГЕНЕРАЛ ,ИЗВЕСТНИ ЛИ4НОСТИ ,НО НАРОДА ПОМЪДРЯ ,ЗА ДА ГО ИЗЛЪЖАТ ОТНОВО.СЕГА НА ХОД СА ПАТРИОТИТЕ И МАРЕ6КИ.АКО НИ ИЗЛЪЖАТ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТЯГАМЕ ЗА ТЕРМИНАЛИТЕ НА ЗАДГРАНИ4НИТЕ ПОЛЕТИ С ЕДНОПОСО4НИ БИЛЕТИ.72 -e ГОДИНИ ЛЪЖИ И ТЕРОР СТИГАТ.
Потребител · 12:45 · 17.02.2017
да се приеме,че в района, в който се кандидатира витков, РБ ще получи най- много десетина гласа.......ако светльо има роднини в този район !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент