17:50 ч.

17.02.17

2 мин.

0

9

0

Радев: Регламентите за бежанците не работят

от редактор |

Радев: Регламентите за бежанците не работят

Трябва да спазваш правилата в държавата, в която идваш, категоричен е президентът


Международната общност трябва да се обедини за изработването на стратегия, която да предвиди в дългосрочен план необходимите мерки за справяне с бежанската и миграционната криза, призова президентът Румен Радев на работната среща в рамките на Мюнхенската конференция по въпросите на сигурността. 


Държавният глава подчерта, че съществуващите регламенти не предлагат устойчиво решение както на причините за миграционните процеси, така и за интеграцията на бежанците и това ще бъде актуална тема от международния дневен ред и през следващите години. "Нито една държава не беше подготвена когато тази криза започна и днес много от европейските страни са изправени пред въпроса как да постигнат реална интеграция на хиляди бежанци", посочи президентът.


Според Румен Радев, за да има успех бъдещата обща стратегия по миграционната криза, трябва да се отговори на въпроса - Каква е истинската интеграция и как се постига? „Когато идваш в дадена държава трябва да спазваш правилата. В това, какво запазваш от своите ценности и какви нови ценности ще приемеш, е и отговорът на въпроса за интегрирането в дадено общество", заяви българският президент.


Разграничаването на прилаганите подходи към бежанците от военни конфликти от една страна, от икономическите мигранти от друга, също беше сред акцентите на срещата. Участниците във форума призоваха също така за спазването на правата на търсещите убежище и за предприемането на по-строги мерки и наказания спрямо участниците в нелегалния трафик на хора.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 03:27 · 19.02.2017
Бежанците са проблем, но на фона на другите проблеми в България са прах в очите.
Потребител · 22:28 · 18.02.2017
Тоя кретен ми са вижда импотентен .Дали не Деса с коланче не му го слага отзад???
Потребител · 15:47 · 18.02.2017
Бежанците са последния проблем на тая пропаднала държава бе путьо.още един президент-олигофрен
Потребител · 16:29 · 18.02.2017
@Потребител МУААА. МНОГО СТЕ ИЗНЕРВЕНИ ШОРОШ ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ.
Потребител · 15:24 · 18.02.2017
Путьото ,пишман генерала и руското мекере Румката Пунта Мара Решетников с тия хлътнали свински очички и полегатото чело на примитивна маймуна само за пъдар в родното си село става ...
Потребител · 10:54 · 18.02.2017
Водата - най-добрия диуретик - виж на http://www.zaveshtavamvizdrave.com/2016/06/vodata-naj-dobriq-diuretik.html
Потребител · 08:57 · 18.02.2017
От Милиона влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява
Потребител · 18:59 · 17.02.2017
ГЕНЕРАЛЕ. ОЩЕ СЪС ВЛИЗАНЕТО СИ ПРЕЗ ЗЕЛЕНА ГРАНИЦА И БЕЗ ДОКУМЕНТИ НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НЕ СА БЕЖАНЦИ А ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ. ДЪРТАТА БЕЗДЕТНА ЛЕЗБИЙКА МЕРКЕЛ АКО СИ ГИ ИСКА ДА СИ ГИ ВЗЕМА. ЗА ТАЗИ ЗЕМЯ СА УМИРАЛИ ДЕДИТЕ НИ. ДА СМЕ СВОБОДНИ. И СЕГА С НЯКАКВИ СИ ИЗМИСЛЕНИ ЧИХУТСКИ ЦЕННОСТИ СЕ ПРЕДАВЕМЕ НА ЕДНО ГОЛЯМА ЛЪЖА.
Потребител · 19:02 · 17.02.2017
@Потребител СЛЕД ИЗВЕСТНОВРЕМЕ ВСИЧКИ ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ .ЩЕ СЕ ОТЪРСЯТ ОТ ЛЪЖАТА И ЩЕ РАЗБЕРАТ КАК ЕВРОПА И АМЕРИКА НИ Е ЛЪГАЛА И ГРАБИЛА. НО ЩЕ Е КЪСНО. НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ Е ПОЧТИ НА ИЗЧЕЗВАНЕ.ЧАК ТОГАВА ЩЕ СЕ СЪБУДИ БЪЛГАРИНА. А ДО ТОГАВА ЩЕ СЕ РАДВА НА ПАДАНЕТО НА ВИЗИТЕ ЗА -КАНАДА. ЗА КЪВ КУР МИ Е ДА ПАДА ВИЗАТА ЗА КАНАДА .НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ХОДЯ ТАМ И ТОЗИ КОЙТО ИСКА И СЕГА СИ ХОДИ. ЛЪЖАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ Е ГОЛЯМА.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент