Радев: Не мога да се примиря, че България е най-бедна в Европа

Радев: Не мога да се примиря, че България е най-бедна в Европа | StandartNews.com

Кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се срещна с плевенчани пред които заяви, че няма да се примири с рова, че България е най-бедната страна в Европа, хората да живеят мизерно, да губим социална идентичност и да има разслоение между хората. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. 

„Искаме да знаем истината по въпросите, довели ни дотук. Няма да се страхувам да питам", каза още той. Радев подчерта, че заедно с Илияна Йотова ще работят за различна президентска институция, която да се бори за добро партньорство с други държави, ще настояват за единна европейска политика за защита на границите и борба с трафикантите. „Сега експертите се ползват само за справки или за обосноваване на вече взети решения. Това трябва да се промени", категоричен е кандидатът за президент.

С голямо вълнение плевенчани посрещнаха кандидата за президент. Пожелаха му много успех на предстоящите избори. „Авиационната гилдия и Плевен сме зад вас", го увериха хората. „Излъчихме достоен, принципен и авторитетен човек, за да застане начело на нашата държава. Сигурни сме, че той ще ни води в правилната посока", казаха те.

На събитието присъстваха и народните представители от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ проф. Румен Гечев и Васил Антонов, Деница Златева – член на ИБ на БСП, Свилен Атанасов – общински председател на БСП-Плевен и Диана Ботева – областен председател на БСП в Плевен.

По-късно през деня кандидатът за президент ген. Румен Радев посети и община Червен бряг, където се срещнa с представители на местната общественост, допълват от БСП. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай