11:49 ч.

12.05.13

1 мин.

1484

1

0

„Прозрачност без граници": РИК-Благоевград е нарушител

от редактор Татяна Миланова |

„Прозрачност без граници": РИК-Благоевград е нарушител
Снимка: БГНЕС

Благоевград. Няколко сигнала за изборни нарушения, различни от подадените в Районната избирателна комисия на Благоевград, събра Асоциация „Прозрачност без граници" още в първите часове на изборния ден, пише информационният сайт struma.bg.


Според представителя на асоциацията Цоня Кръстева най-тежки са нарушенията, направени от самата РИК. Комисията променила адреса си в събота вечерта с бележка на вратата на областната управа и посочила за място на заседанията зала „22 септември", а в изборния ден отказала да пусне в залата независимите наблюдатели и ги оставила на плочките пред общината. Вратата към „22 септември" е заключена, влиза се през страничния вход на общината и пропускателният режим се осъществява от общински служител, оплака се още Кръстева. Според нея един час след започване на изборния ден РИК още не се била събрала в пълен състав.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:11 · 12.05.2013
Това могат да го направят само червени идиоти!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент