Цветанов на работно посещение в Париж

Българската делегация ще проведе срещи с председателя на Групата за проучване по въпросите на киберсигурността г-н Фоверг, председателя на Групата за приятелство Франция-България г-н Ерт и г-жа Де Ла Родиер

Цветанов на работно посещение в Париж | StandartNews.com

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов и членовете на Комисията Димитър Лазаров, Мустафа Карадайъ и Филип Попов са на работно посещение в Париж, Франция. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В рамките на своята работна визита българската делегация ще посети Френския Сенат. Там ще се проведат срещи със сенатор Марта дьо Сидрак, която е зам.-председател на Групата за приятелство Франция-България, както и с други членове на Групата.

Групата от България, водена от Цветан Цветанов, ще посети и Френското национално събрание, където ще се проведат срещи с председателя на Групата за проучване по въпросите на киберсигурността г-н Фоверг, председателя на Групата за приятелство Франция-България г-н Ерт и г-жа Де Ла Родиер, която е съпредседател на Групата за проучване по киберсигурност и дигитална сигурност. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай