10:15 ч.

17.02.17

1 мин.

0

7

0

Предизборната програма на БСП не е научна фантастика

от редактор Росана Манева |

Предизборната програма на БСП не е научна фантастика
Снимка: bTV

Икономическите промени в програмата на БСП не са научна фантастика и не смятам, че изпълнението им би повлияло на бюджета толкова драстично. Това коментира евродепутатът Петър Курумбашев пред bTV.


По повод одобрението на търговското споразумение с Канада СЕТА Курумбашев коментира, че Сергей Станишев е допуснал техническа грешка подкрепяйки го и по-късно е изпратил писмо и вотът му е бил променен. „ЕНП например гласува единно, социалистите се разделиха обаче. Френските социалисти гласуваха против, белгийските също", уточни евродепутатът.


Решението на БСП да включи повече нови лица в листите си Курумбашев посочи като включване на сериозни хора в редиците и според него левицата може да спечели изборите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:32 · 18.02.2017
Баси червения педерас седнал акъл да ни дава Ей курво московска!!
Потребител · 08:56 · 18.02.2017
Авторт е наистина прав - програмата на БСП не е "нау\на фантастика", а е ненаучна фантастика.
Потребител · 16:38 · 17.02.2017
Този тарикат отдавна маже филията като БСПарки кадър и дори в Брюксел го пратиха , не в Масква ! Ех български народе не можа да изметеш тази червена сган веднъж завинаги от трапезата ! Като кърлежите са !
Потребител · 12:12 · 17.02.2017
то си е не просто програма а програма за доограбването и спирането на всички пари към българия и никаква търговия освен с русия пък там една търговия само ни внасят боклуци, и нищо не изнасяме, салдото винаги е отрицателно с около милиард евро, или ограбват ни всяка година с милиард е
Потребител · 10:24 · 17.02.2017
ти си налягай парцалите в брюксел, че едвам додрапа дотам, да не ти мине котка път ...
Потребител · 11:13 · 17.02.2017
@Потребител Прав си - тоя едва диша политически ще дава умозаключения от висш икономически статус. Едро новоизлюпено говедо!!!
Потребител · 10:23 · 17.02.2017
Левицата ще спечели изборите когато цъфнат налъмите.Все пак нищо не е изключено.Теоретично са възможни и двете неща.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент