16:30 ч.

09.11.17

1 мин.

0

0

0

Правителството официално предложи Кирил Ананиев за здравен министър

от редактор |

Правителството официално предложи Кирил Ананиев за здравен министър

Правителството предлага Кирил Ананиев за министър на здравеопазването. Това става ясно от проекторешение за персонални промени в Министерски съвет, внесено от кабинета в деловодството на Народното събрание на 9 ноември 2017 г.


С проекта на решение министър-председателят Бойко Борисов предлага на Народното събрание да бъде освободен проф. Николай Петров от поста министър на здравеопазването във връзка с подадена от него оставка на 30 октомври 2017 г. и да се избере Кирил Ананиев на негово място.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент