22:20 ч.

04.09.16

1 мин.

0

4

0

Попова: Да преодолеем разделението

от Стандарт |

Попова: Да  преодолеем разделението

Величав е всеки подвиг, посветен на Отечеството, но най-величав е онзи, който защитава интересите на народа и не се води от исторически конюнктури. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова по време на честванията на 100-годишнината от Тутраканската епопея в Мемориалния комплекс "Военна гробница" 1916 г. в града.


"На това емблематично място се молим за здраве и за напредък на народа ни, който искаме да живее все по-добре. Тук сме да покажем готовност да градим заедно бъдещето на България за нашите деца", каза Маргарита Попова, която поднесе венец в памет на загиналите.


Вицепрезидентът отправи послание към следващите поколения да си спомнят с признание подвига на българските войници, загинали за свободата, единението и независимостта на родината. Попова призова днешните политически лидери да работят срещу разделенията и да отстояват фундаменталните ценности на свобода и разбирателство между народите и държавите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:22 · 05.09.2016
Аз също се срамувам от тази жалка жена....
Потребител · 17:23 · 05.09.2016
гнусна мижитурка, дажe няма пари дe отидe до салон да си боядиса косата и да потрeнира малко чe тялото й e като мeдуза
сeлянка бeзлична
Потребител · 16:33 · 05.09.2016
Задължително трябва да преодолеем разделението.
Потребител · 00:10 · 05.09.2016
тази сeлянка приличаща на готвачка от стола на завода e наи-грозният вицe прeзидeнт които смe имали
гнус мe e да я глeдам и сe срамувам чe съм от България
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент