Плевнелиев скочи на Маргарита Попова

През последната година с вицепрезидента не сме се виждали, призна не джентълменски държавният глава

Плевнелиев скочи на Маргарита Попова  | StandartNews.com

През последната година Росен Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова дори не са се виждали, призна не джентълменски тази сутрин държавният глава в интервю за Нова тв. 

Своите влошени отношения с Попова той си позволи да коментира в ефир. И дори намекна, че близки до вицепрезидента били някои негови противници. 

„Имаше спретнати протести срещу мен, в които около сто човека с партийно оцветени личности стояха пред президентството и протестираха", започна да се оплаква президентът и продължи: "Тези хора ми поискаха оставката, а Маргарита Попова ги прие в своя кабинет и получи цветя от тях. Нямаше как да не си задам много въпроси и да не възникнат проблеми", продължи да разсъждава Росен Плевнелиев коментирайки, че "в тези протести са участвали Бисер Петното и Николай Бареков", който две години по-късно му се извинил и поискал прошка от него. 

„Въпреки тези отношения, не допуснахме да бъде нанесена каквато и да било щета на президентската институция, защото и двамата с нея (Маргарита ПОпова бел. ред.), колкото и да сме различни, мислим и действаме институционално", опита се да оправи накрая гафа си с неуместните коментари президентът Росен Плевнелиев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай