Пеевски: Ще извадя наяве срещите на Цветанов с криминалния свят

Пеевски: Ще извадя наяве срещите на Цветанов с криминалния свят | StandartNews.com

София. Депутатът от ДПС Делян Пеевски се закани от парламентарната трибуна на екс-вътрешния министър Цветан Цветанов, че ще извади наяве всичките му срещи с престъпния свят.

Публичният скандал гръмна, след като Цветанов отправи обвинение, че на негова среща с главния прокурор е присъствал и Делян Пеевски, което обяснявало защо в Съдебната палата се занимават с ГЕРБ. След това бившият вътрешен министър посочи Пеевски като един от кадровиците в кабинета "Орешарски".

Думите на Цветанов провокираха депутата от ДПС и той на свой ред взе думата. "Лично ви обещавам, че ще извадя всичките ви срещи с криминално проявени лица. Няма да го направя аз, а прокуратурата, и ще бъдат извадени на показ всичките престъпления, които извършихте!", подчерта Пеевски.

"Г-н Цветанов, да ви кажа, вадите много лъжи, но тепърва ще излиза вие с колко престъпни лица сте имали контакти. Ще бъдете наказан за престъпленията си, а те са много, но не аз ще се занимавам с вас, а органите на закона". Това заяви още Пеевски.

„Г-н Цветанов, много сте изнервен. Недейте да атакувате, защото се страхувате. Много ми харесва тази усмивка. Много сте изнервен, много. В очите ви се чете. Всички го видяха. Стига се обяснявайте за тези апартаменти, ще излезе истината за тях, аз ви обещавам. Добре се познававме с вас", каза още Делян Пеевски от трибуната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай