16:20 ч.

12.10.17

1 мин.

0

3

0

Павлова: Няма да даваме фалшиви надежди на Западните Балкани

от редактор |

Павлова: Няма да даваме фалшиви надежди на Западните Балкани

България не може да даде дата за присъединяване на страните от Западните Балкани към Европейския съюз, но трябва да им даде перспектива и ясна посока. Това е основната цел на Българското председателство, заяви министър Лиляна Павлова, цитирана от БНР.

Нямаме свръхочаквания! Нямаме и намерение да даваме фалшиви надежди на Западните Балкани, че утре ще им дадем дата за присъединяване. Няма да можем да дадем дата за присъединяване, особено на част от тях, но трябва да им дадем ясна оценка къде са, какво са направили, какво са постигнали, къде не са, какво обаче трябва и могат да направят с наша помощ, за да вървят напред, каза още тя.


Конкретната европейска перспектива по отношение на Балканите министър Павлова вижда в осигуряването на сигурност и свързаност – пътна, железопътна, енергийна и дигитална, и не на последно място – отпадането на роуминг таксите.
Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:21 · 13.10.2017
Само членовете На ДПС
са от ДПС-крепостни либерали
Потребител · 16:38 · 12.10.2017
Тъпа, по-тъпа. най-тъпа, но и тя знае, че слънцето изгрява от изток, а да дава надежда за "западните балкани" е бсе едно да казва. че то изгрява от запад. Западняците винаги са имали тази част за трето качество хора. А по Бойко Б. -българите са направени от лош материал!
Потребител · 16:42 · 12.10.2017
@Потребител Без оценки! Но, тези, които се водят за членове на ГЕРБ какви са? Те са от БКП, БСП, СРЦ, НДСВ и от всякъде за която и политическа формация сш сетите. Тогава, какво?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент