Павел Тенев: Тръгнах си заради семейството

Споделям много снимки в профила си, изигра ми лоша шега, заяви скандалният бивш зам.-министър

Павел Тенев: Тръгнах си заради семейството | StandartNews.com

Оставката бе моя инициатива, обяви Павел Тенев на пресконференция около скандалата му снимка във "Фейсбук". "Съжалявам, че от една снимка се преекспонираха нещата и смятам, че най-правилното решение, което можеше да се вземе, е да подам оставка", продължи той.

Така стеклите се обстоятелства са много неприятни. Доволен съм единствено от това, че никой не ме атакува за професионалните ми възможности и смятам, че следващият, който ще ме наследи, трябва да положи усилия в ресорите, които ще поеме, да даде най-добро от себе си, защото те са тежки и има нужда да се ръководят правилно", продължи Тенев. 

Да, може би това, което съм направил не беше правилно, но беше повече в подигравателен стил. Въобще не споделям тази философия. В момента се създава едно изкуствено напрежение и сега не е времето това напрежение да се пренесе към правителството", каза още той.

Една от основните причина за оставката му, която бе приета от Бойко Борисов, е семейството. "Видях какво отражение дава това на близките ми и коментарите, които започнаха да се сипят. Прецених, че това е най-добрият вариант. Това е личен профил, там съм споделям много снимки и явно е имало някои, които ми изиграха лоша шега", завърши Павел Тенев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай