Първанов обучава млади азбукари във Варна

Първанов обучава млади азбукари във Варна | StandartNews.com

С лекция на тема: Местни избори 2015 и предизвикателствата пред ПП АБВ, председателят на ПП АБВ – Георги Първанов ще участва на 5 юли 2015 година като лектор в обучение на варненските млади азбукари с акцент върху предстоящата предизборна кампания и работата с избиратели, информират от пресцентъра на партията.

Обучителният модул е част от дългосрочната стратегия на Градския съвет на ПП АБВ в град Варна за развитие на кадровия и политически потенциал на младите членове на партията. Комплекс Соната в село Кранево ще посрещне 35-ма млади активисти на ПП АБВ от Варна, които ще бъдат обучавани как да водят успешна предизборна кампания и как да работят с целеви групи и избиратели. За целта медийни експерти и маркетинголози в рамките на два дни ще обучават и надграждат комуникативните, организационните, аналитичните и политическите умения на варненските млади активисти на ПП АБВ.

90% от младежите, включени в обучението са с висше образование, като над 75% от тях са магистри в областта на мениджмънта, бизнесадминистрацията, икономиката, финансите и хуманитарните науки. Най-младият участник – Християн Николов е на 18 години и е от район Аспарухово, а 35-годишният Ивелин Николов от район Владислав Варненчик в деня на обучението ще излезе от младежка възраст.

Около 25% от младежите, включени в обучението са номинирани от партийните структури на ПП АБВ във Варна за общински съветници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай