18:40 ч.

14.09.17

1 мин.

0

2

0

Нямат да стартират отново процедурата за изтребителите

от редактор |

Нямат да стартират отново процедурата за изтребителите

Не би трябвало проектът да се рестартира, обяви депутатът от ГЕРБ Емил Христов, който е председател на Временната комисия за прецудурата по избор на изстребител.


Стана ясно, че е променено решението на Народното събрание. В проекта, който е гласувал парламентът, има задължителни изисквания, които са в таблица 3. Задължителните изисквания никой не може да ги промени, освен с ново решение на Народното събрание, заяви Емил Христов, цитиран от "Фокус".


Промяна обхващата схемата за изплащане на самолетите, които ще закупим. "Тя не е условие, които ще дисквалифицира участниците", обяви Христов. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:22 · 14.09.2017
Нямат да стартират
нeграмотeн рeдактор
Потребител · 20:27 · 14.09.2017
Тия що не спрат да се излагат!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент