08:40 ч.

04.10.17

3 мин.

0

22

0

Нинова: Цялата страна е роднински октопод

от редактор |

Нинова: Цялата страна е роднински октопод

Мъжът ми взема по-малко от депутат, аз поисках комисията за картела в горивата, заяви лидерът на БСП


Добре съм, все още се възстановявам, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в  "Нова телевизия". "Пред нас спря кола, ние също. Ударът дойде отзад", допълни тя по повод катастрофата, при която пострада.


Не, ще гласуваме за оставката, отсече тя за Делян Добре. "Ели е изказала лично отношение", коментира Нинова за думите на Елена Йончева, че ще дадет вот Добрев да остане.


Случаите вече не са един, а много. "Суджук гейт", в Ботевград има разделение по бизнес линия. В "Булгартрансгаз", виждате, роднини, бордове, обществени порички. Ние не се борим срещу Делян Добрев, а моделът. Цялата страна е октопод, заяви Нинова. 


Говорих с г-н Овчаров. Каза, че това е старото му обвинение. Няма нищо ново. Ползва се, за да се заглуши скандълът в ГЕРБ. Делян Добрев не е единственото лице. Това е модел ГЕРБ. Има и други. Ето и Ненков - кумове, кумици, лели, продължи лидерът на социалистите.


Възможно е да са професионалисти, но да минат през процедури. В Хасково обаче не са минали конкурси. Нека видим резултатите от управлението. Грамотни, млади хора, не могат да намерат работа, защото нямат чичо владика. Роднини, които ходя по веднъж на борд в месеца. Карат скъпи коли, секретарки. И тази администрация гласува под строй, за да остане на държавна хранилка, категорична бе Нинова.


Добре ми вдигнаха топката и ще им я забия. Мъжът ми работи в "Лукойл". Когато ГЕРБ управляват водят родните си в държавни фирми, когато БСП управлява съпруга ми напусна държавна работа. Така бе при правителството на Сергей Станишев. Тръгна си от агенция "Митници". При Орешарски напусна "Ел Би Булгарикум", за което му благодаря, обяви тя.


От 2014 г. са гласувани 9 закона. Няма такъв за горивата. 8 пъти не съм гласувала, умишлено. Ето и стенограмите. Един път гласувах, падаше цената, което бе в интерес на хората, уточни Нинова. 


Искам г-жа Караянчева и ГЕРБ да посочат един политик, който внесъл искане за разследване срещу негов роднина и фирмата му. Искането за разследване на картел в горивата го подадох аз. Те дават на роднината си обществени поръчки, а аз внесох искане за анкетна комисия срещу фирмата на съпруга ми. Никога "Лукойл" не е спонсорирал моя кампания или БСП. Донесох и спонсорите на Румен Радев. Мъжът ми не е в борд, а е служител, допълни лидерът на социалистите. 


Подкрепата към Делян Добрев ми стана смешна. "Спонтанно" цели колективи го подкрепиха. Пазят себе си. Не искат да се резплитат чорапите, защото всички са в кюпа. Аз си купувам нещата, не изнудвам фирми да ми ги носят, каза още Нинова. 


Аршинът трябва да е еднакъв. Отговорът от Каварна бе, че тези хора са избрани като общински съветници. Не са назначени, заяви тя.


Днес в 14,00 часа правим среща с всички наши кметове. И искам да се огласят всички такива случаи като в Хасково. Това е октопод в цялата страна. Нормално е всеки да работи, но не и там, където нещата се определят от роднината му, категорична бе Корнелия Нинова. 


Не определяме какво да говори Румен Радев. Искаме единствено да изпълни предизборните си обещания, което прави. Според мен не бърка с тона си. Нека ГЕРБ да прилагат еднакъв аршин. Те ни наричат кръвопиийци, отцеубийци. Вървете в Сибир. Така обиждат милион и половина българи, заяви председателят на БСП. 


Не знам какво повече трябва да направим, за да се разбере, че коалиция с ГЕРБ няма да има. Казваме го вътре в партията и вън. Представете си, че не бяхме избрали ВСС. Старият бе статуквото. Ако нямаше нов, щяхте да ме питате: "Защо г-жо Нинова не избрахте ВСС и оставихте предишния, който се командва отвън?". Няма да позволя доброто да се сочи за минус. За пръв път показахме конкурентен избор. И да казвате, че това е минус, да ни обвинявате защо не сме се договорили за трима, отсече Нинова.


Има забрана в "Лукойл" да се съобщават заплати. Дори ме заплашиха, че ще има последствия, ако говоря. Ще го кажа заобиколно - заплата е по-малка от тази на депутат, заяви Нинова по повод възнаграждението на съпруга си.


Не, няма да се извиня. Хората искат присъди. Ще направим среща - главен прокурор и съдиите. Да кажат какво им пречи. Не може да дойде чужденец, да нарита българка и да си тръгне, завърши тя. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:19 · 05.10.2017
БСП и ГЕРБ са все и същите милиционери от бай Тошево време. В случая с Бойко даже полуграмотни милиционери, така че не се палете много кои били комунисти и кои не, че сте смешни.
Потребител · 17:31 · 04.10.2017
Курнелия Гьонсурат Решетникова е паразит червен и дърта комсомолска мастия
Потребител · 17:03 · 04.10.2017
Mnogo distsino pivedenie i intel. Ot ninova ne prostaschtinite ba drugarkite karadajanova aranasova menda tursko ime bili v bkp s dogan po kongresi kato drugarkata deto sedi na tribunara daschnata nkp sega v gerb zezo zvaka da kaje badchra mu schofiora na general 6opov bkp jivkovisti kak e molili zezko da raboti v mvr i kak e rasnasal papkite dobre 4e boiko go napravi minister 6 apartamenta jena mu v dans sa kakvo govori zz gimnastik islagate vsi4ki boiko jalko sa boiko borisov
Потребител · 16:27 · 04.10.2017
Един прекрасен ден, когато Цецо повече няма да му трябва и ще му бъде в тежест, ББ ще има основание да му каже: " Цецо, ти на два пъти за три дни ме издъни: първият път , когато с простотията си превърна личен акт на подаване на оставка в парламентарен проблем, и вторият път - когато гласувахте срещу тази оставка." Наистина ,това е типичен стаден инстинкт, когато страхът от разплитане на чорапа надви чувството на самосъхранение.
Потребител · 14:42 · 04.10.2017
Другарката всъщност плаче от името на цялата им сган понеже не нейните роднини са на челни позиции,не за друго,просто плачат,че те не могат да крадат!!!
Потребител · 12:53 · 04.10.2017
Кажи ни,Нинова,защо те изхвърлиха от поста зам.министър
Потребител · 12:45 · 04.10.2017
Този гнусeн болшeвишки трол БаракБагдади e гeи,и Кутeв го клати на Позитанo!Тои e сeксуално зависим,за тива Ви мoлиа да му проститe за глупоститe,които дранка!
BarakBaghdadi · 14:37 · 04.10.2017
@Потребител Ти по Курнелия ли си падаш бе извратеняк?? Талибан-комунист, нема такова животно! :-)
Потребител · 12:22 · 04.10.2017
Цялата работа др. Нинова е че сте жадни за власт, но НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА Я ПОЛУЧИТЕ, защото сте ТЕРОРИСТИ, КРАДЕТЕ и ЛЪЖЕТЕ бедните хора!
Потребител · 12:32 · 04.10.2017
@Потребител Не случайно Антон Кутев каза, че БСП се размножават ПАРТИЙНО като СПИН, по полов и по кръвен път!
Потребител · 12:12 · 04.10.2017
НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ НА БСП Е ГЕРБ. ТОВА НЕ Е МАЧ ЦСК И ЛЕВСКИ. ТАКА ГРЕШИТЕ БЪЛГАРИ. И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ И РАЗДЕЛЕНИЕТО НЕ Е В ПОЛЗА НА НАРОДА. НА НАРОДА МУ Е НЕОБХОДИМО ОБЕДИНЕНИЕ И ДРУЖНО ДА ИЗРИТА ВСИЧКИ ПАРТИИ. ВСИЧКИ ГРАБЯТ .ДОРИ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕ КАНЯТ ДА ГО НАПРАВЯТ АКО ВЛЕЗАТ. НУЖНИ СА СЪВСЕМ НОВИ ЗАКОНИ И ИЗБИТИ И ОСАКАТЕНИ ПОЛИТИЦИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ .ИНАЧЕ ГРАБЕЖА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА
Потребител · 12:26 · 04.10.2017
@Потребител ДС също предлага "да плеснем с ръце и да се прегърнем".... ти от ДС ли си или от КГБ?
Потребител · 17:08 · 04.10.2017
@Потребител ПЕДЕРАСТ. ОБЯСНЯВАМ ТИ ПРОСТО. И БСП И ГЕРБ ГРАБЯТ. КАК ДА ТИ ГО НАЧУКАМ В ПРОСТАТА КРАТУНА ТОЗИ ФАКТ
Потребител · 17:09 · 04.10.2017
@Потребител И НЕ ПРЕДЛАГАМ ОБЕДИНЕНИЕ НА ПАРТИИТЕ. А ОБЕДИНЕНИЕ НА ЦЕЛИЯТ НАРОД СРЕЩУ ТЯХ. ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА ГЕЙ ГНУСЕН
Потребител · 11:10 · 04.10.2017
Политиката и паритe прeварнаха тази жeна в освирипиал и жадeн валк,в риадко виждано нeчовeшко сащeство!
Хора,далeч от политиката и този тип пари!
Поздрави от Бали!
BarakBaghdadi · 11:58 · 04.10.2017
@Потребител За теб няма ли евакуация, или си имаш огнеупорни цървули и потури?
Потребител · 11:04 · 04.10.2017
ВИЖ СЕ НА КАКВО СИ ЗАПРИЛИЧАЛА ОТ ЗЛОБА!
Потребител · 10:53 · 04.10.2017
Другарко,я кажи в колко борда участваше,колко милиони измъкна от двете външнотърговски предприятия,при вашите управления можеше ли някой външен на вашата партия да стане някакъв ръководител,нали помните как партийният секретар,определяше кой къде да е назначен,в нашето предприятие бе пълно с роднини и близки на шефа,много може да се напише за вашите управления от близки и роднини но мястото няма да стигне,само не се прави на умряла лисица.
Потребител · 09:46 · 04.10.2017
Дори Андрей Райчев, който е безусловно от вашите, призна че така сте структурирали държавата ни . Гнус ме е да Ви гледам, заради двуличието Ви ,съшито с бели конци. Спрете се, ако искате да стреляте по своите, правете го без участие на останалите! И малкото уважение останало към идеите ви се стопява за миг, предизвикано от произведените от Вас скандали и сплетни.
BarakBaghdadi · 09:43 · 04.10.2017
Тая е много гнусна! Кого си мисли, че ще впечатли с тая изкуствено рездухвана истерия? Повечето хора знаят какво представлява БСП и от къде идва, така че по-скоро ще отблъсне малкото хора, които си мислят, че партията и се е променила....
Потребител · 08:57 · 04.10.2017
Смешен плач, пропаганден празен шум, словесна пяна произвежда госпожа "Лъжа" ежедневно. Нищо не може да й попречи да замърсява атмосферата със словата си безсмислени. Хваналая логорея и няма спирка.
Потребител · 08:55 · 04.10.2017
Права си Кур..нелио. Трябва да започнем от вас и от теб продажна свиньо, която като председател на борда на Булгартабак открадна каквото имаше и останалото даде на глигана Пеевски. Ама скоро главите на вас и на ГЕРБ ще са по магистралите
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент