19:20 ч.

09.09.18

1 мин.

0

7

0

Нинова: Нека почетем хората, посветили живота си да изградят съвременна България

от редактор |

Нинова: Нека почетем хората, посветили живота си да изградят съвременна България

"На 9 септември отдаваме почит на всички, дръзнали да се изправят срещу фашизма", написа във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.


Тя подчерта, че антифашистите са мечтали за свобода, борили са се и са давали живота си за нея - в България, в Европа и в света.


"Поклон пред смелостта, вярата и саможертвата им. Нека на днешния ден почетем хората, които посветиха живота си да изградят съвременна България. И да бдим никога повече да няма фашизъм. Честит празник", пише още Корнелия Нинова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:50 · 10.09.2018
тези които градиха съвременна БЪЛГАРИЯ бяха избити от комунистите фашизъм в В БЪЛГЯРИЯ никога е нямало А ТОВА КОЕТО СЕ НАБЛЮДАВА СЕГА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ПСЕВДО КОМУНИСТИТЕ няма несъден кмет всички крадат а държавта се управлява от свина ров овчаров и чобанов последно един месар искаше да прави нови избори но го хванаха с 10 милиона по кутии и чекмеджета атой си вее патефила из СЕН ТРОПЕ и не се връща защото нямало справедлива съдебна система СРАМ
костинбродския поп · 17:25 · 10.09.2018
Тая какво се е олендзила все едно е шефка на проститутски дом
Потребител · 15:00 · 10.09.2018
Не бива пресата да публикува коментари на психично болни хора, например като г.жа Лъжа....
Потребител · 11:39 · 10.09.2018
Срам!Срам!Срам!Срам ме е ,че живея редом до тази крушовишка биволица в менопауза,която пише глупости.Прилича на путиновите баби които чупят таблети като знак в защита на Путин...Комунизмът изтече в отходната канализация на историята.Това че има индивиди и цели партии които възхваляват разбойническия комунистически режим е пагубно за България....Всички днешни злини на България ,са резултат от 50 годишното комунистическо управление.
Потребител · 14:55 · 10.09.2018
@Потребител За да каже Нинова, че съвременна България е изградена в първите години след превтата на 09.09.45г. означава, че Нинова е ПОБЪРКАНА ШИЗОФРЕНИЧКА!
Потребител · 09:17 · 10.09.2018
За някои червени пропагандисти е празник, а за други е тържество на безсмислени убийства, концлагери, затваряне в черупката на държавата ни и корупция, но на партийно ниво, за да живеят партийните лидери добре, а другите да мизерстват. Политическа разруха и социална изолация, съсипване на земеделието и фалшива индустрия, ненужни манифестации и демагогия, страх от изява на свободното мнение.
Потребител · 15:04 · 10.09.2018
@Потребител Червени боклуци !...... Червени боклуци !...... Червени боклуци !.....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент