Нинова: Готова съм за премиер

Искаме да отидем на изборите с реалистична програма, която е подкрепена от по-широк кръг от хора, обяви лидерът на БСП

Нинова: Готова съм за премиер | StandartNews.com

Корнелия Нинова ще бъде премиер, ако БСП спечели изборите. Това обяви самата тя пред БНТ. "Това е най-логичното, не ме е страх", заяви Нинова. "Започнахме с реални ангажименти и започна предизборната кампания с разпускането на парламента. Преди две седмици започнахме публичните обсъждания на нашата платформа в различните сектори. Искаме да отидем на изборите с реалистична програма, която е подкрепена от по-широк кръг от хора", продължи Нинова.

"Чух тежки обвинения, че това е социализъм. Отговарям с въпрос. Планът Юнкер социалистически ли е? Това е същото и е дясна мярка и се прави в Европа. България не се възползва от този проект, но това е същият проект", коментира лидерът на БСП и отсече, че няма как червените да управляват заедно с ГЕРБ. 

"Радев е началото на промяната. Затова смятаме, че БСП има бъдеще. Ние сме правили грешки и няма да ги повторим. Една такава обеца на ухото ни е предишна коалиция, която правихме", заяви още лидерът на БСП и заяви, че няма нищо общо със Служебния кабинет. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай