Нинова: Доказахме, че сме силни и можем да побеждаваме

Нинова: Доказахме, че сме силни и можем да побеждаваме | StandartNews.com

Доказахме, че сме силни и заедно можем да побеждаваме когато ни води голяма кауза, а нашата кауза е България. Вие сте победители, вие сте силни бойци и аз се гордея с вас. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Зала 3 на НДК.

Благодаря на всички, които не са наши членове и симпатизанти, но подкрепиха Радев и Йотова. Те са победители в големите градове и в малките села, сред млади и възрастни, в Америка и Европа, каза още тя.

"От 100 процента вот за Румен Радев и Илияна Йотова, 12% са от членове на ГЕРБ. Благодаря ви. 9% от ДПС, 7% от ПФ и 4% от РБ, 4% от АБВ и 6% от други партии. Това е мъдростта на българския народ - да мисли за държавата си и да избира силен водач", заяви Корнелия Нинова.

По думите и българският народ днес е извоювал категорична победа. "Сега настъпи момента ние политическите лидери да отговорим с мъдрост, да гарантираме сигурността, спокойствието и конституционния ред", коментира още Нинова.

"Г-н Борисов сам обвърза избора за президент с оставка на кабинета и е добре, че го изпълни. Призовавам останалите партии в и извън парламента да бъдем отговорни държавници, спокойни и по конституционен ред да продължи работата в Народното събрание. Първата ни задача е да седнем на един разумен диалог за промяна на изборните правила така, както народът ни го поиска", категорична бе Корнелия Нинова.

На Румен Радев и Илияна Йотова пожелавам успех, на политическите лидери - мъдрост, а на народа - да живее по-добре, завърши тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай