Ненков: Съпругата ми напуска "Булгартрансгаз"

БСП ще постъпят ли така с роднините си, пита депутатът от ГЕРБ

Ненков: Съпругата ми напуска "Булгартрансгаз" | StandartNews.com

Понеже имам чест и достойнство, искам да обявя, че говорих със съпругата си и тя още днес ще напусне работата си в "Булгартрансгаз", обяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред журналисти, цитиран от "Фокус".

Жалко е, че висококвалифициран специалист ще падне в боя, само защото ми е съпруга. Тя никога не се е вляла от позицията ми. Винаги се е издигала в йерархията и се е доказвала в живота си сама, продължи Ненков.

С това се надявам да спрат спекулациите. Достатъчно квалифициран и способен човек е, за да може да се реализира в някоя друга област. Щом това ще бъде начинът на говорене и "правенето на политика“, много ще ми бъде интересно къде работят всички роднини на БСП и с какво се занимават, попита той.

Нека те постъпят по същия достоен начин. Днес много говореха за морал, но не можем да посочим нито един човек, от който са свалили доверието си. Има хора, които работят с обвинения, с доказателства за купуване на гласове. Те не говорят срещу тях, каза още Ненков.

Всички, които се изказваха като морални стожери, да видят къде работят роднините им. Нищо лично срещу тях, но щом така искат, нека така да бъда, завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай