15:55 ч.

04.10.17

1 мин.

0

5

0

Ненков: Съпругата ми напуска "Булгартрансгаз"

от редактор |

Ненков: Съпругата ми напуска "Булгартрансгаз"

БСП ще постъпят ли така с роднините си, пита депутатът от ГЕРБ


Понеже имам чест и достойнство, искам да обявя, че говорих със съпругата си и тя още днес ще напусне работата си в "Булгартрансгаз", обяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред журналисти, цитиран от "Фокус".


Жалко е, че висококвалифициран специалист ще падне в боя, само защото ми е съпруга. Тя никога не се е вляла от позицията ми. Винаги се е издигала в йерархията и се е доказвала в живота си сама, продължи Ненков.


С това се надявам да спрат спекулациите. Достатъчно квалифициран и способен човек е, за да може да се реализира в някоя друга област. Щом това ще бъде начинът на говорене и "правенето на политика“, много ще ми бъде интересно къде работят всички роднини на БСП и с какво се занимават, попита той.


Нека те постъпят по същия достоен начин. Днес много говореха за морал, но не можем да посочим нито един човек, от който са свалили доверието си. Има хора, които работят с обвинения, с доказателства за купуване на гласове. Те не говорят срещу тях, каза още Ненков.


Всички, които се изказваха като морални стожери, да видят къде работят роднините им. Нищо лично срещу тях, но щом така искат, нека така да бъда, завърши той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Всички · 12:43 · 05.10.2017
Всички сте кадърни и достойни.Наредили сте се като свински опашки в монополните фирми без цвят и партийна принадлежност.
Потребител · 11:31 · 05.10.2017
Червените говеда нямат достойнство, само червена тапа на задниците си.Имат също толкова големи усти за лапане ,че Гаргантюа и Пантагрюел само може да им завиждат.Не се заблуждавайте,местата които оствобождавате ще бъдат заети веднага от Червени БСПарски свине.
Потребител · 17:34 · 04.10.2017
Не се подвеждайте по провокацийте на червените свине за които ще има Народен съд
Потребител · 17:06 · 04.10.2017
Колко ти плати Курнелия да го напишеш това
Потребител · 17:03 · 04.10.2017
Защо чак сега бе ДЕБИЛ. Имал ДОСТОЙНСТВО. Има когато Бойко се намеси. Преди два дена НЯМАШЕ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент