Найденов: Чака ни сериозно изпитание в неделя

Найденов: Чака ни сериозно изпитание в неделя | StandartNews.com

София. "Чака ни едно сериозно изпитание в неделя, на което възлагам особени надежди", коментира предстоящия конгрес на БСП за избор на нов лидер министърът на отбрана в оставка Ангел Найденов.

„Не берете особени грижи за моята реализация. Със сигурност ще се занимавам с политика, друг е въпросът на какво ниво и в каква посока. Ясна е моята политическа принадлежност и не бих ѝ изменил в никакъв случай. Чака ни едно сериозно изпитание в неделя, на което възлагам особени надежди. Това е изпитание и за всеки един от членовете на моята партия – на БСП. Едно събитие, което е заредено с много напрежение, от което се надявам БСП да излезе с много повече енергия, сила, амбиция, с много повече възможности – да излезе по-силно", допълни Найденов.

Той сподели още, че със сигурност част от плановете му ще са свързани и с Военната академия „Г. С. Раковски". "Най-голямото предизвикателство за БСП е в неделя, като от това зависи много. Зависи до колко и до каква степен желанието на всички, което се свързва с промяна и обновление, ще бъде реализиран. Можем да излезем по-силни, избирайки нов лидер, който е в състояние да води битки и да печели. Може да излезем разединени и слаби, но не искам да мисля в тази посока", каза още Ангел Найденов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай