Министър Аврамова: Съзнавам отговорността, с която поемам този пост

Министър Аврамова: Съзнавам отговорността, с която поемам този пост | StandartNews.com

Съзнавам отговорността, която поемам с този пост. Държа на приемствеността и на три приоритета, които ще спазвам в работата си – ефективност, качество и контрол. Това каза в кулоарите на Народното събрание днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова след като встъпи в длъжност и добави, че за нея ще бъде ценно да получи подкрепата на досегашния министър Николай Нанков и да има възможността да използва неговите знания и опит.

Петя Аврамова заяви, че ще разчита на професионализма, опита и компетентността на всички служители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Ще работя съвместно с общините в Република България, с бранша, със съсловните организации и вярвам, че с ангажираността на всички и на законодателната власт ще успеем да свършим работата, която ни предстои за облагородяване на нашата държава, за добра градска среда и добри пътища, подчерта регионалният министър.

Николай Нанков изказа своята увереност, че Петя Аврамова ще се справи добре с очертаните приоритети. Изключително съм щастлив, че оставяме подредена къща на добър стопанин, каза той и изрази готовност да помага.

По-късно, в Министерството на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков представи на новия регионален министър екипа на ведомството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай