Миков отбеляза 1/4 век победа

Миков отбеляза  1/4 век победа | StandartNews.com

Дойдох лично да регистрирам листата в 25-ти ИР-София, защото преди около 25 години в този район, когато живеех тук, спечелихме избори за Велико народно събрание. Това каза лидерът на БСП Михаил Миков днес и припомни как тогава Янаки Стоилов е бил кандидат, а самият Миков - негов застъпник.

"Битката беше за демокрация. Днес много хора в България искат силна ръка, силна ръка и власт за един човек. Тогава се борихме срещу това", заяви Миков. Лидерът на БСП е водач на червената листа в 25 ИР и номер 1 в родния Видин. "Влизам в НС, за да представлявам интересите на хората, а не да водя битки с някого", каза Миков.

По същото време в Пловдив "БСП - Лява България" представи кандидатите си от двете листи - за 16-ти и 17-ти ИР - Пловдив-град и Пловдив-област. "БСП е традиция. Ние сме предсказуеми и играем за победа", заяви лидерът на червените под тепетата Георги Гергов. И посочи, че целта на социалистите в Пловдивско този път е първо място.

Водач на листата за Пловдив-град е Георги Търновалийски, зам.-министър на финансите от правителството на Орешарски. А за Пловдив-област Димитър Дъбов, зам.-председател на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай