Местан: Фронтът е воденичен камък за Борисов

Местан: Фронтът е воденичен камък за Борисов | StandartNews.com

Участието на Патриотичния фронт в управлението е ксенофобският воденичен камък на врата на Бойко Борисов и не е възможно успешно управление с участието на партията. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред бТВ вчера. Той подчерта, че решението дали да се носи този воденичен камък е на премиера. Председателят на движението и шефът на вътрешната комисия в парламента ген. Атанас Атанасов влязоха в спор за Възродителния процес.

Депутатът от РБ обвини Местан, че е нарочил именно Коледа за обиколка по семейните райони. Лидерът на движението  пък обяви за спекулативна тезата, че ДПС е избрало Рождество Христово, за да отбелязва "трагичните събития от Възродителния процес". "Комунистическият режим е избрал Рождество Христово да убие невинни граждани с танкове и калашници. Ние ще продължаваме да отбелязваме тези събития всяка година", категоричен бе лидерът на ДПС.

Не сме смъквали забрадки

Цвета Караянчева, ГЕРБ, във Фейсбук

Нито аз, нито моите връстници сме архитектите и извършителите на насилственото преименуване на българските турци. Не ние сме смъквали забрадките на техните майки и сме ровили в хладилниците им, за да изхвърлим месото от курбана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай