Марешки с бензиностанции в 70% от областите до вота за президент

Марешки с бензиностанции в 70% от областите до вота за президент | StandartNews.com

Добрич е следващият град, в който варненският бизнесмен Веселин Марешки отвори бензиностанция от своята верига "ВМ Петролеум". Пред медиите той заяви, че до президентските избори смята в 70 на сто от областните градове в страната да има свои бензиностанции, а след това и в цялата страна. Той заяви, че ще се постарае да се развива фирмата му и с порастването й да може да предлага на хората още по-конкурентни цени. Запитан за мнението му дали ще успее да мине одобрение и да се проведе референдум по въпросите, които той инициира, В. Марешки каза: "Няколко анонимници, избрани уж от нас за депутати, а то след като не ги познаваме, няма как да сме ги избрали, се опитаха да се изгаврят с въпроса за картела и да го покрият. Ще се опитат да спрат този въпрос от допитване до хората, но аз мисля, че няма да издържат и натискът на хората ще ги принуди".

Марешки коментира и предстоящия президентски вот, като заяви, че ще се кандидатира именно, за да освободи хората от картелите. "Президентската институция е тази, която дава гласност и така ще обърнем внимание и ще се борим и срещу другите картели" - каза бизнесмена. Той призна, че все още няма до себе си човек за кандидатпрезидентска двойка, но изрази надежда, че в рамките на кампанията, която ще стартира от Добрич на 14 юли - "Национално освободително движение "За чиста и свята република", която има за цел да привлече чистите и неопетнени хора, ще успее заедно с тях да пребори картелите, корупцията и контрабандата.

Още преди да отвори врати първият обект на "ВМ Петролиум" по булеварда, на който е разположена бензиностанцията се изви колона от коли, които спокойно чакаха отварянето на обекта. Преминаващите пък приветстваха бизнесмена с натискането на клаксони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай