Корнелия се страхува само от змии

Синът ми ме съветва за учебниците, призна лидерът на БСП

Корнелия се страхува само от змии | StandartNews.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разкри подробности от личното си пространство в лидерсдкия дебат в Нова тв, независимо от принципното си отношение да се излага на показ живота на своите близки.

Все пак тя призна, че страх изпитва само от змии, макар това чувство да не й е присъщо. „От нищо не ме е страх, само от змии - в живота, от нищо друго", призна тя.

Нинова разкри и кога за последно е излъгала: „Преди седмица, когато бях болна, майка ми усети, попита ме и казах, че всичко е наред, за да не я тревожа. Като политик – не съм лъгала."

Корнелия обясни, че не показва съпруга и сина им пред прожекторите по тяхно желание. "Мъжът ми е инженер-химик, завършил е и икономика, в момента работи в "Лукойл", заяви Нинова. Каза още, че синът й ще гласува от Щатите и много харесва икономическата платформа на БСП. Майката разкри, че младият математик често е неин коректив, включително й е давал съвети за учебниците."

Лидерът на БСП отговори и на още няколко лексиконни въпроси: „Месечно харча по 2000-2500, различно е – зимата е по-скъпа. Кредити нямам. Вози ме шофьор, с „Шкода". Не ползвам охрана – имам неприязън. Дори и ако стана премиер, ще я огранича. Дрехите, с които съм облечена в момента, струват 250 лева. Български дрехи, от Кюстендил."

Тя разкри и че е плакала след победата на Румен Радев на президентските избори. „Кампанията беше тежка и ми се отприщи... В личния живот плаках много, когато татко почина. Най-доброто качество ми е, че политиката не ме промени и не си повярвах – това е най-страшното. А най-лошото – не мога да разсъждавам в нюанси. При мен да е да, не е не", заключи Нинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай