Командира хвърли ръкавица на Станишев

Командира хвърли ръкавица на Станишев | StandartNews.com

София. Иван Костов хвърли ръкавицата на Сергей Станишев. Лидерът на ДСБ призова шефа на БСП да се яви на дебат за АЕЦ "Белене" с него в предаването "Панорама" идния петък.

Поканата отправи депутатът Иван Иванов, който е в инициативния комитет на тъмносинята партия "Не на измамата "Белене". По думите му хора на ДСБ тръгват още утре на обиколки из страната на разяснителна кампания. Хората на Иван Костов са против изграждането на ядрена централа. Те са учудени от смяната на позицията на премиера Бойко Борисов, който вчера призова своите да гласуват с "Не" на референдума.

"Бойко Борисов артикулира едно към едно тезите на ДСБ, затова, ако иска, може да си подаде документи в Банкя и, ако го одобрят, да стане член на нашата партия", каза Петър Москов. Иван Иванов пък обясни, че именно ДСБ са носители на разума и ГЕРБ най-после да разбрали каква трябва да бъде истинската им позиция относно АЕЦ "Белене".
Хората на Иван Костов ще внесат тази седмица предложение за мораториум за разпореждане с държавни имоти. "Не можем да имаме доверие на това правителство как се разпорежда с държавната и публична собственост", категоричен бе Петър Москов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай