Кметски син очаква два мандата за Реформаторите в Хасково

Кметски син очаква два мандата за Реформаторите в Хасково | StandartNews.com

Хасково. "Станислав Иванов е достойния кандидат за депутат на Хасково. Смятам, че ако хората гласуват за него няма да сбъркат. Това ще е със сигурност в защита на Хасково." Така представи водачът на листата на Реформаторския блок за 29 МИР Станислав Иванов вторият в нея опитният вече политик Стефан Димитров.

Станислав иванов, който е син на кмета на Хасково Георги Иванов регистрирах 10-члена листа за участието в предстоящия парламентарен вот на коалицията.

Той коментира, че Реформаторите очакват два мандата в Хасково.

Иванов -младши, който първоначално се кандидатира за изборите като независим, издигнат от инициативен комитет е категоричен, че участието му в коалицията няма да повлияе на убежденията му като личност. „Мисля, че това, че ще съм кандидат от Реформаторския блок съвсем не означава, че ще бъда зависим. Напротив, Реформаторският блок е една партия, която ще е коректив, ако влезе в следващото правителство и аз искам да бъда част от този коректив.", каза Станислав Иванов. За сериозния обществен дебат, който предизвика кандидатурата му, 33-годишният бизнесмен заяви " Георги Иванов като кмет на община Хасково по принцип е много коментиран, защото той е независим кмет. А всички независими кметове, особено в общини като нашата, които не слушат ДПС, биват коментирани по този начин. Но в край на краищата аз също се казвам Иванов, но не съм Георги.

Аз съм млад човек, който има амбицията да промени нещо за Хасково, защото аз живея в Хасково. Градът ни има нужда от много неща, но много депутати, които отидоха от региона в София, забравиха от къде са тръгнали и не не правиха нищо, за да се случат тези неща."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай