09:20 ч.

29.07.17

1 мин.

0

35

0

Кирил Добрев от Бузлуджа: Хората дават оценки, а не феодали и фараони

от редактор |

Кирил Добрев от Бузлуджа: Хората дават оценки, а не феодали и фараони

Силна година за БСП, обяви Кирил Добрев пред БНТ. "Помните данните какви бяха 300 000 гласа. И после записахме два отлични избора. Първо на президентските, където показахме, че ГЕРБ не е непобедим. На парламентарните повторихме този резултат, но влязохме в капан - про руска партия ли е БСП или не?", продължи Добрев.


Работим между различни поколения, но най-важното е поколението милениум, защото то е бъдещето. Намерихме и важноте теми - патриотичните за България, каза още той.


Добрев бе категоричен, че Георги Гергов не е е прав. "Казусът Гергов се превърна в казус "БСП". Г-жа Нинова реагира правилно. Какво младежи управлавят. Децата ми вече гласуват. Аз да питам ли как на 25 години Гергов започна да преватизира? Оценките ги дават хората. Не феодали и фараони. Те също нямат право да комадват и кога ще си отиде председателят", коментира Кирил Добрев от Бузлуджа, където днес ще се проведе събор на БСП.


Паметникът на Бузлуджа е отрашение на прехода, както и грешка на предишните лидери. Политиката е разговор за бъдещето, а не за миналото.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

РАДЕВ · 08:42 · 04.03.2018
БАЩА МУ НЕ ИЗПЪЛНИ ЗАПОВЕД НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
Потребител · 16:29 · 27.09.2017
Как ти се ще,подлого на Нинова,да я свалиш от власт и да започнеш да управляваш БСП като най-честният богаташ и спец по гешефтите на сръбската граница.
Потребител · 16:10 · 29.07.2017
Гьонсурата Киро,дава акъли и мнения,които не му ги иска никой,освен червения,бабешки електорат!Такъв охранен,червен вълк може да мине за кротка овчица само и единствено в очите на червените баби на червената шапчица Курвелия!!
Потребител · 13:31 · 29.07.2017
Боклук мазeн, контрабандист и болшeвишки помиар си ти!
опетков · 10:50 · 29.07.2017
Нагло червено копеленце, ти ли си носител на "промяната"? А какво стана с контрабандните марки от горивото на границата? Добре че баща ти те спаси. Този е един от най-противните и нагли наследници на червената милионерска мафия. Нека постоят още дълго далеч от държавната ясла.
Потребител · 16:12 · 29.07.2017
@опетков Точно така е!Много пъти се питам кой измежду него и филип боков ми е по гаден и противен,но накрая стигам до извода че са еднакво гадни,дебелооки и безсрамни!!За такива гьонсурати само калъчката и нищо друго!!
Потребител · 15:20 · 04.09.2018
@Потребител ''За такива гьонсурати само калъчката и нищо друго!!..."" ...."НЯМА ГО ЧОВЕКЪТ. НЯМА ГО ПРОБЛЕМА "" ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ СТАЛИН....ИДОЛ ДО ДНЕС ЗА РЕНЕГАТИТЕ ОТ БКП. НЕ ОТ БСП, А ОТ БКП, КОИТО СА В ЧЕЛНИТЕ РЕДИЦИ НА ГРОБ. НО д-р СТЕЛА Е КАЗАЛА "КОЙТО ВЕДНАЖ Е ПРЕДАЛ, ЩЕ ПРЕДАДЕ ПАК". ВПР. НАПРЕД С КАЛЪЧКИТЕ ДРУГАРИ ОТ БКП-ГРОБ !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент