Кирил Добрев от Бузлуджа: Хората дават оценки, а не феодали и фараони

Кирил Добрев от Бузлуджа: Хората дават оценки, а не феодали и фараони | StandartNews.com

Силна година за БСП, обяви Кирил Добрев пред БНТ. "Помните данните какви бяха 300 000 гласа. И после записахме два отлични избора. Първо на президентските, където показахме, че ГЕРБ не е непобедим. На парламентарните повторихме този резултат, но влязохме в капан - про руска партия ли е БСП или не?", продължи Добрев.

Работим между различни поколения, но най-важното е поколението милениум, защото то е бъдещето. Намерихме и важноте теми - патриотичните за България, каза още той.

Добрев бе категоричен, че Георги Гергов не е е прав. "Казусът Гергов се превърна в казус "БСП". Г-жа Нинова реагира правилно. Какво младежи управлавят. Децата ми вече гласуват. Аз да питам ли как на 25 години Гергов започна да преватизира? Оценките ги дават хората. Не феодали и фараони. Те също нямат право да комадват и кога ще си отиде председателят", коментира Кирил Добрев от Бузлуджа, където днес ще се проведе събор на БСП.

Паметникът на Бузлуджа е отрашение на прехода, както и грешка на предишните лидери. Политиката е разговор за бъдещето, а не за миналото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай