14:15 ч.

14.09.17

1 мин.

0

8

0

Кирил Добрев: Облеклото на пожарникарите не е за коктейл

от редактор |

Кирил Добрев: Облеклото на пожарникарите не е за коктейл

Ще минат години докато министър Радев разбере за какво служи, обяви зам.-председателят на БСП


Изразявам пълната си подкрепа за исканията на пожарникарите за по-справедливо заплащане и съвременно оборудване. Това написа заместник-председателят на БСП Кирил Добрев във Фейсбук, съобщиха от пресцентъра на БСП. Добрев честити професионалния празник на българския пожарникар и изрази признателността си към техния труд.


Зная, че трябва голяма смелост, за да се посветиш на тази благородна и опасна професия – да спасяваш човешки животи, като рискуваш своя собствен, коментира Кирил Добрев. Той подчерта и неадекватността в изказванията на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, според когото в закупуването на дрехи втора употреба от пожарникарите е напълно нормално.


Явно години ще минат докато министър Радев разбере каква е функцията на облеклото при пожарникарите. С него те не ходят на коктейл, нито на пресконференция. Те са на терен, г-н Радев, а на терен температурата е доста по-висока от плажа на Евксиноград. Облеклото на пожарникаря гарантира живота и сигурността му" заяви Кирил Добрев.


Според заместник-председателя на БСП МВР отново не е случило на министър, който да схване от какво има нужда една система, където хората са най-важни. „Всяка една инвестиция в тях води до увеличаване на мотивацията и успеваемостта им, а в обществото – респект към техния труд", каза още Добрев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

ФАКТ · 07:22 · 16.09.2017
КОМУНЯГА
Потребител · 18:55 · 15.09.2017
АМИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ЧЕРВЕНИТЕ БОГАТАШИ-КОМУНИСТИ ДАДАТ ПО 25% ОТ СВОИТЕ МИЛИОНИ В ПОЛЗА НЕ САМО НА МВР АМИ И НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ,ПЪК НИНОВА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ МИЛИОНИТЕ,ЗАГРАБЕНИ ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА СЛАДКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ-МАЛЕЙ,ЩЕ ПОТЕКАТ РЕКИ ОТ МАСЛО,КАКТО КОМУНИСТИТЕ ПРЕДВИЖДАХА ПРЕДИ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.
Потребител · 13:53 · 15.09.2017
Lillito pavlova drugarkata ot gerb da varne 50 miliona sa da se oblekat pojarnikari ipolizai kade sa 50 miliona nali dobrev i dr sa saveli delo 50 miliona kade potanaha v koja dupka sa
Потребител · 09:05 · 15.09.2017
Хората наистина си търсят придобивки, но партиините безличия си търсят за какво да се закачат и ак да използват недоволството.
Потребител · 08:07 · 15.09.2017
Брей че е умен този Кирето ,бе -добре че ми каза !
Потребител · 15:15 · 14.09.2017
Най-после стана ясно коя партия и чии представители подкокоросват служителите на МВР да протестират. Вярно е, че трябва смелост да се посвети човек на тази благородна професия, но очевидно трябва много наглост да ги подканяш за протеусти, особено пък от човек, който с нищо не е дакзала, че е смел. А ако излезем и ние всички пенсионери на протест за малките си пенсии сигурно Добрев ще ни подкрепи пак.
Потребител · 15:28 · 14.09.2017
@Потребител ами излезте
манго · 22:40 · 14.09.2017
@Потребител Подкокоросват се малоумниците , хората си търсят придобивки и условия за безопасна работа ! С това робско поведение и слугинаж се обричаме на ликвидация по собствена воля !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент