13:25 ч.

17.06.17

1 мин.

0

5

0

Караянчева: Оградата на границата е стабилна

от редактор |

Караянчева: Оградата на границата е стабилна

Оградата на границата е изключително стабилно направена, на 60 см. бетонен фундамент, нагоре има 3,5 м. височина със съответните намотани на кълбо телове, които не позволяват в никакъв случай да се преминава. Поне това е моето мнение, защото бях на терен. Всяка една приказка в посока на това, че оградата не е строена, както трябва е спекулация. Точно заради това мисля, че колегите от БСП не дойдоха, защото нямаше присъствие, макар че бяха поканени на тази обиколка, обяви зам. председателят на НС Цвета Караянчева, цитирана от "Фокус".


Тя обяви, че гражданите трябва да бъдат спокойни, особено след като бъдат поставени и допълнителните камери.,


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

борис бойков · 09:01 · 07.10.2017
щом и тази кранта започна да разбира от огради - пози боже! да живее антон тодоров - гласът и съвестта на герб. давайте юнаци, плюйте , пърдете, серете - ще ви се върне!
Потребител · 07:10 · 03.08.2017
Феминистко-педалската систем на ЕС и България не спира Арабите и Африканците, а ги кани да останат тук.
Потребител · 08:15 · 19.06.2017
Като имам предвид знанията и по география не ми се мисли колко разбира от опазване на граница.
Потребител · 08:38 · 18.06.2017
Selendurka prosta tapa kolkoto zaloto nc
Потребител · 22:41 · 17.06.2017
Караянчева щеше да е добре поне малко да си хаберлия по темата по която се изказваш. Който не е поискал само той не е преминал т.н ни ограда , защото граница се пази с въоръжена охрана стреляща на месо и с кучета. А не с трафиканти и неработещи камери за да върви далаверата на престъпниците защото те са на почит у нас В България всичко се прави за да не пострада престъпността , да си работят каналите , че и каналджиите са хора и те семейства имат.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент