Караянчева: Кметове не вършат нищо

Виждам в очите на хората, че ще се върнем на власт, обяви водачът на листа от ГЕРБ

Караянчева: Кметове не вършат нищо | StandartNews.com

Реална икономика и повишаване на доходите са част от приоритетите на ГЕРБ за област Кърджали, обяви в интервю Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ в 9 МИР Кърджали. Според нея основните проблеми на хората от областта са основно от компетенциите на местната власт.

„Касае се за пътища, които са в населените места, за водоснабдяване и за обратна канализация. Това са все неща, които кметът трябва да свърши, но не сме видели от него да го направи. Проблемът на Кърджали е, че има квартали в самия град, които все още нямат обратна канализация и улиците са разбити. Виждам в очите на хората надежда, че отново правителството на ГЕРБ ще се върне, защото не е важно колко пъти подаваш оставка, а е важно какво си направил за тези две или три години, които си управлявал. В крайна сметка оценката е на българските избиратели", коментира Цвета Караянчева.

Тя се надява българските граждани да са придобили имунна система, с която да различават истинските неща от популистките и призова да избират със сърцето и с ума си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай