20:00 ч.

20.03.17

1 мин.

0

0

0

Караянчева: Кметове не вършат нищо

от редактор |

Караянчева: Кметове не вършат нищо

Виждам в очите на хората, че ще се върнем на власт, обяви водачът на листа от ГЕРБ


Реална икономика и повишаване на доходите са част от приоритетите на ГЕРБ за област Кърджали, обяви в интервю Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ в 9 МИР Кърджали. Според нея основните проблеми на хората от областта са основно от компетенциите на местната власт.


„Касае се за пътища, които са в населените места, за водоснабдяване и за обратна канализация. Това са все неща, които кметът трябва да свърши, но не сме видели от него да го направи. Проблемът на Кърджали е, че има квартали в самия град, които все още нямат обратна канализация и улиците са разбити. Виждам в очите на хората надежда, че отново правителството на ГЕРБ ще се върне, защото не е важно колко пъти подаваш оставка, а е важно какво си направил за тези две или три години, които си управлявал. В крайна сметка оценката е на българските избиратели", коментира Цвета Караянчева.


Тя се надява българските граждани да са придобили имунна система, с която да различават истинските неща от популистките и призова да избират със сърцето и с ума си.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент