Каракачанов: ГЕРБ са съгласни на ревизия на енергетиката

Каракачанов: ГЕРБ са съгласни на ревизия на енергетиката | StandartNews.com

София. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви в ефира на Нова телевизия, че от ГЕРБ са съгласни на ревизия на цялата енергетика на България.

"Ние няма да участваме с политически лица в кабинета. Патриотичният фронт няма да излъчи политически лица за министри", каза още Каракачанов, като призна, че по 11 точки Патриотите имат несъгласия с ГЕРБ.

Една от идеите на Патриотичния фронт, към която от ГЕРБ имат резерви е възстановяването на донаборната служба. "Ние от Патриотичния фронт казваме твърдо "Не" на корупцията, монополите и ДПС във властта и твърдо "Да" на подкрепа на българското производство, замразяване и намаляване на цената на тока, ревизия в енергетиката", заяви Каракачанов.

"Ние с ГЕРБ се разбрахме и относно членството на Турция в ЕС. Разбрахме се, че ако този въпрос бъде поставен на дневен ред, в България задължително ще бъде проведен референдум", съобщи Каракачанов.

"Както ние нямаме претенции към министерски постове, така и Корман Исмаилов да бъде добър и да няма подобни претенции. Исмаилов се снимаше с Реджеп Ердоган на предишните избори и беше проводник на политиката на Република Турция", каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай