Карадайъ: Председателите на системните европейски партии не дойдоха в България, това беше знак - Политика - Стандарт Нюз


22:15 ч.

24.11.17

2 мин.

0

19

0

Карадайъ: Председателите на системните европейски партии не дойдоха в България, това беше знак

от редактор |

Карадайъ: Председателите на системните европейски партии не дойдоха в България, това беше знак

Председателите на системните партии в Европейския парламент не дойдоха заедно с Антонио Таяни. Не дойде дори председателят на ЕНП. Дойдоха само председателите на фракциите в ЕП на крайните партии. Това заяви в предаването "Панорама" по БНТ председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.


Той изтъкна, че по време на визитата на шефа на Европарламента Антонио Таяни той не е бил придружаван от лидерите на основните фракции в ЕП.


„Надявам се, че Антонио Таяни разбра много неща при посещението си. Ние също прочетохме някои неща. Традиция е председателят на ЕП да ходи на посещение в страните, в които предстои председателство, с председателите на партиите и групите в ЕП. В България не дойде никой. Това е политически знак. Това е ясна оценка за политическата ситуация и формулата на властта в България. Някой ни говори със знаци, а не думи. Председателството на ЕС не може да бъде алиби за участието на националисти в правителството", каза Мустафа Карадайъ.


ГЕРБ отстъпва от европейските ценности и допуска националисти във властта, бе изводът на Карадайъ. От това страда демокрацията, страда моята Родина, изтъкна той. В Германия казаха по-скоро избори, отколкото националисти във властта, а при нас те влязоха във властта, без дори да има нужда от това, посочи лидерът на ДПС.


Има отстъпление от предизборната платформа на ГЕРБ, къде са реформите, попита лидерът на ДПС. „В момента страда моята родина, да оставим партията ДПС. Да блъскаш и обиждаш хора на границата - те води на власт. Да имаш присъда - те води на власт. Да палиш молитвени килимчета - те води на власт. Този модел на поведение те докарва на власт. Това го позволи ГЕРБ. Те правят отстъпление от европейските ценности. Това прави отстъпление от демокрация в моята родина", категоричен бе Мустафа Карадайъ.


Предстои не само вот на недоверие, а най-вероятно и вотове на недоверие, каза още Мустафа Карадайъ. „Нашият призив беше още след изборите, когато имахме срещи с ГЕРБ, националистите не трябва да влизат във властта. Тогава те казаха, че нашите предизборни програми съвпадат на 90%. Затова те ни подкрепят за някои закони, за което им благодарим. Ние обаче няма как да ги подкрепяме за участието на националисти в управлението", каза още той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

katrina · 15:13 · 13.12.2017
малко преди повече от година мислех, че бракът ми свърши, бях депресиран от повече от 6 месеца не можах да направя нищо, жена ми се движеше да види друг мъж в съседен град, тя ми каза, че е свършило. Аз се свържа с Одудуа по електронната поща за помощ, за да върна жена ми у дома. Два дни по-късно след обяд, жена ми ме обади по телефона, за да се извини, тя се върна точно както го каза Одудуа.
[email protected]
Потребител · 09:57 · 07.12.2017
карадаиъ e убаф чувeк ниe в стулипиново го убичамe ниe смe турци на нас ни казват сигани брeи мама му стара.
Потребител · 17:00 · 27.11.2017
Брей, как се разквичала обединената патриотична кочина ! Ратрепераха се васалите им край Босфора, Одринска и Егейска Тракия. Да не говорим за Македония, Западните покрайни и Добруджа. Чак Кремьлските стени се разтьрсиха, та се наложи Захарова да ги успокои с една пут..а майна.
Потребител · 13:24 · 26.11.2017
Този е чел за фашизъм, но май не го е разбрал ...или се прави , че не го разбира.Та господинчо......Ако имаше фашизъм в България , до сега да си изгорял в печките.....Аман от недоклатени пишман-политици.
Потребител · 14:17 · 26.11.2017
@Потребител Точно.
Потребител · 05:54 · 26.11.2017
Карадаи та това бeшe Вашата zeл да кeпа3итe БГ в Европа!!
Потребител · 02:04 · 26.11.2017
Ей, не се налочи омразната бугарска фашистка свиня ! От 100 и кусур години е забила зурла в коритото с "робската" манджа и не се наплюска. Дори не обръщат внимание на факта, че вече десетилетия наред ромите и турците само плюят, храчат и серат в това корито. Вари го печи го, помиярът си останва помияр.А ДПС са доста куражлии последните няколко дни . Навярно Путин и Ердоган се разбраха в Сочи, Карадъйъ да бъде валия на Задунайския Вилает.Духайте го, нещастници ! Всевишният още преди 1000 години ви е сритал в Свинарника на Историята.
Потребител · 14:16 · 26.11.2017
@Потребител Умри, свинъо!
Потребител · 23:36 · 25.11.2017
Голям турчин мюсюлманин e тоя Карадаиъ ,по голям патриот и родолюбeц от Каракачана,Симeонката и Сидeрката.
Потребител · 23:01 · 25.11.2017
Кои позволи този противeн човeк да сe появява eжeднeвно по вeстницитe и новинитe на България? Кои му дадe власт и популярност? Кои му дадe право да си изказва мнeниeто и си търси правата в страната, в която нeговитe дeди са погазвали правата на моитe дeди и са ги клали и ограбвали бeз закон и присъда? Марш на сeло, противeн изрод, върви да бeрeш тютюна и нe си подаваи главата от кочината, омразна турска свиня!
Потребител · 19:01 · 25.11.2017
Нещастието на бугарските фашистки помияри е, че от 140 години не могат да си намерят един "500 годишен".Братушките им идват, чукат и заминават. Нито един "Освободител" не ебава да се застоява из тези "Високи сини планини, реки и златни равнини". След всеки "освободителен" акт гледат "Небето като от коприна" и записват в тефтерчето си поредната бройка. Като въпросните Евробаровци. Историята на Ибанчо и Марийка е плувнала в пот и сперматозоиди. От там се е пръкнала и обединената патриотична кочина. Божей, как херойски квичат !
Потребител · 08:50 · 26.11.2017
@Потребител Думата фашисти се мотае само и единствено в тоталитарните глави на комунисти,коминтерновци,ДПСари и всякакви сами по себе си ФАШИСТИ!!!Най големите крадци крещят,дръжте крадецът!!??Има ли по големи фашисти от комунистите и техните сателити от всякакъв род?!Нима ДПС и доган не разгониха допълнително милиони българи по света чрез Мултигруп и обръчите от фирми?!Забравихте ли колко от изпокрилите се като бея в сараите мутри се овъртаха около Илия Павлов и точеха лиги на трапезата му.И болшинството бяха комуняги и ДПСари!!!
Потребител · 16:02 · 25.11.2017
нашите мюсулмани са трудолюбиви и почтени хора.Те не са виновни че
едни и същи хора ги разделят и владеят като крепосгни селани.Както се казва още са под Игото на функционерите на ДПС...КОИТО СЕ ИЖИВЯВАТ КАТО ДИРИБЕИ И ГЛЕДАЧКИ..ХВЪРЛЯТ БОБ..ЧЕТАТ НАПИСАНОТО ОТ ЗВЕЗДИТЕ...Много от тях избягаха...точно заради Тези..
Потребител · 15:18 · 25.11.2017
Тоя фъфлек не представлява турците в България, а МАФИЯТА ДПС. По изборите се кълняха че ще спасяват България /от българите/ сега 5 пъти натъртва МОЯТА РОДИНА - та те в нормална законова държава не виреят
Потребител · 13:08 · 25.11.2017
Редуват се:
ЕДНА СЕДМИЦА НИНОВА
ЕДНА СЕДМИЦА КАРАДАЙЪНОВ
Потребител · 12:53 · 25.11.2017
Те не идват заради ДПС,етническата рожба на БКП,те са като скачени съдове,каквото разпореди Корнелия тоя надут пуяк повтаря.
Потребител · 11:24 · 25.11.2017
Ами нe си ли задаваш въпросът,чe имeнно заради такива изнудвачи като вас от ДПС нe са дошли,а нe заради ГЕРБ глупако нeграмотeн!Значи можeш да правиш eтничeска партия,ама националистичeска,в никакъв случаи?!Егати логиката?!
Потребител · 09:14 · 25.11.2017
Ей този ДПСарски пуяк показва кои 80 процента имаше предвид проф Иво Христов ! Колкото повече мигранти идват, колкото повече мюсюлмани идват в Европа на талази толкова повече атентати има в Европа и се приближаваме към раждането на нов Хитлер който да каже СТИГА с това безконтролно милосърдие и мултикултурализъм .
Потребител · 11:27 · 25.11.2017
@Потребител Абсолиутно тe подкрeпям в казаното!Тeзи хора нямат мяра и чувство за мярка!!Натискат на своeто,по 6 дeца,джамии,корани и Европа eбас я!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент