Карадайъ: На изборите ще кажем „не” на ненормалността в политиката

Карадайъ: На изборите ще кажем „не” на ненормалността в политиката | StandartNews.com

На президентските избори ДПС с единството си ще каже "не" на ненормалността в политиката. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Мадан, където присъства на празника на общината снощи. Общини като Мадан, като Рудозем, които са управлявани от представители на ДПС са модел за добра политика, подчерта лидерът. Нормалността, която я има тук, трябва да бъде пренесена на национално ниво. Тя обаче изключва управлението на самоцелни коалиции, като управляващата днес, тъй като в нея участват откровено фашистки, по оценка на Съвета на Европа, формации, коментира Карадайъ.

Кметът на Мадан Фахри Моллайсенов поздрави миньорите послучай празника, като подчерта, че отговорността на ръководството на общината е насочена към разширяването на социалните и здравните услуги, подобряването на инфраструктурата, както и запазването и възстановяването на културните и спортни традиции в общината, съобщиха от пресцентъра на ДПС. 

За празника в Мадан присъстваха представители на ръководството на ДПС - председателят на областният съвет на ДПС Салих Аршински, общинските председатели на ДПС Ахмед Карадайъ на Борино, на Смолян - Милен Журналов, на Чепеларе - Филип Делисивков, областният председател на Младежко ДПС Смолян Шабан Билянов, зам. Председателят на академичното дружество Мустафа Юруков, зам.кметът на Кърджали Елисавета Кехайова, зам. кметът на Борино Музафер Ахмедов и председателят на Областна контролна комисия на ДПС-Вахди Паликаров.

Присъстваха още кметове на съседни общини, областният управител на област Смолян Недялко Славов, народни представители и представители на миньорските дружества.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай