17:20 ч.

26.12.17

2 мин.

0

24

0

Карадайъ: ДПС ще приеме заблудените, но не и предателите

от редактор |

Карадайъ: ДПС ще приеме заблудените, но не и предателите

Заблудените ще бъдат приети обратно в ДПС, но предателите нямат никакъв шанс. Това отбеляза на митинг в Могиляне и Момчилград председателят на Движението Мустафа Карадайъ.


Около 2000 души се събраха в кирковското село Могиляне в памет на жертвите на възродителния процес от преди 33 години. Селото е знаково, защото там са загинали трима души при сблъсъци с милицията през зимата на 1984 година.


На възпоменателния митинг присъства почти цялото ръководство на ДПС.


Малко преди това посланикът на Република Турция у нас Хасан Улусой и главният мюфтия на Република България поднесоха цветя на гроба на загиналата 18-месечна Тюркян, но не се включиха в събитието. Официалната трактовка на община Кирково, организатор на митинга, е, че това е било частно посещение.


„Към тези, които отправят призив за обединение в момента - първо трябва да поправят грешката си, заяви Карадайъ. - Към всички с чиста душа и сърце, които осъзнават грешката си, призивът ни е да намерят своя път към ДПС. Всички онези лицемери и паразити, чакащи наготово, които нямат чиста душа и не осъзнават грешката си и се опитват да се мушнат някъде, никога няма да намерят правия път", каза Карадайъ.


„Повече от всякога трябва да сме единни", призова председателят на ДПС, като отбеляза, че демокрацията е в опасност. „В правителството има хора, които са палели молитвени килимчета на петъчна молитва, има хора, които са блъскали нашите майки на изборите", добави Карадайъ.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:51 · 31.12.2017
Събери си от кол и въже двеста-триста думбази, вкарай ги с музика в "свещената сграда", хвърли им по един мазен сахан от готварницатаси, запали си чибука, па стой та гледай сеир. "Размишления пред новата година"
Потребител · 19:22 · 28.12.2017
народа е по мъдър от ръководителите си защото има дом и семейство на които разчита и обича а те само го използват
Потребител · 14:34 · 28.12.2017
Карадаиъ нe можe да станe дори за гащи на Мeстан,кукла e на прeдатeля и сътрудника от Д.С. Доган тоeст агeнт Сава.
Потребител · 09:05 · 28.12.2017
Карадаиъ твоят началник Доган e прeдатeл,на врeмeто работeшe за Държавна сигурност,послe извeднъж сe сeти и стана турчин,послe стана образцов български гражданин и т.н. Нe e двуличeн а многоличeн тоя сeлeндур. Опасeн e внимаваитe.
Потребител · 00:31 · 28.12.2017
Страх ви е да се наречете Българи
Дай боже това което не ви взеха за 500 години робство да не ви го вземат за 27
Стани стани юнак балкански
От сън дълбок се събуди

Че става страшно
Потребител · 14:29 · 28.12.2017
@Потребител Идиот си ти,простак нeнормалeн.
Потребител · 00:14 · 28.12.2017
То не за вярване
Каква фантазия
Мишки
Излезте и си кажете какво има да кажете
Или ви е страх от нещо
Мишоци
Потребител · 21:50 · 27.12.2017
А само допреди 30~тина години ги презираха и тъпчеха със самочувствието и чалъмите на робовладелци. Ех, как ми се ще да тропна едно хайдушко хорце, но Арийските Цигани не се женят. Не искат децата им да бъдат притискани от все по~разширяващото се турско "Присъствие" в Румелия. Та затова, бухаме юнашки кючеци и хвърляме гюбеци на сватбите на Романе и Османе, опянени от ориенталските ритми на чалгата и воя на зурните.И ще продължи "Пиянството на един народ", дорде настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен....
Потребител · 21:36 · 27.12.2017
Ходя си аз из моята тюркска земя, Бълтария, и с удоволствие констатирам как всяка година 50 000 град изчезва от картата на страната. С кеффф слушам как братята роми си шпрехат на турски. Е, хвърлят по едно око и на езика на Ибан Гъзов.От него се учат, как да теглят една путка майна на оная Цииганска сган, която си въобразява, че управлява България. От Ботйов пък научават, кого силно да любят и мразят. Въобще, изпитвам оргъзъм от животинската омраза на Циганите към другите етноси. Виждам как тази черна ненавист ги убива.
Потребител · 17:34 · 27.12.2017
мръсен долен помак,незнаещ дори и български.....лакей на доносникът доган,
Потребител · 15:11 · 27.12.2017
"Свобода или Смърт"~ това е девизът на "Неблагонадеждните", които бяха натирени в трудови войски, които бяха обречени на черна робия на всички нива в социалния, икономическия и духовния живот на страната, които бяха тъпкани с "Възродителните" танкове на фашистките изроди. Не се съмнявайте ! Един ден ще дойдат и ще ви кажат, че някога сте били мюсюлмани и ще ви "възродят". "Голямата Екскурзия" започва, аверчета ~ към Балканите.!
Потребител · 14:59 · 27.12.2017
Затова тази държава, повече от половин хилядолетие беше суперсила и властваше на Балканите, Близкия Изток, въобще над половината свят. България нямаше да има етнически проблеми, ако половината от генералите и офицерите в армията, полицията и копойските служби бяха от ромски, или турски произход. Ако половината от висшите дипломати, администратори, политици, ректори, професори, културни дейци, бизнесмени, бяха от тези етноси.
Потребител · 14:49 · 27.12.2017
Със злост и злъч, вулгарското фашистко копеле, процежда през зъби, че малцинствата е трябвало да бъдат асимилирани, претопени, но видите ли, те не искали да се интегрират. Харно бе, трябва, ама как ? С тояга ли?! Или сте много тъпи, или сте дебилни ! Да бяхте опитали с морковчето. От 140 години се пените, че мюсюлманите в страната са били ислямизирани българи. Харашо ! Да бяхте приложили тактиката на Османлиите. Те вярваха, че населяващите България са християнизирани тюрки и без колебание ги включиха в управлението на Империята.
Потребител · 13:51 · 27.12.2017
Все същите евтини тарикатлъци. Не се интегрирали, не се "възродили", създали етническа партия, геноцид и пр. цигании. Впрочем, Ромлянин да се наричам, първа радост е за мене !
Потребител · 13:30 · 27.12.2017
МУСТАФА ПРЕЗИДЕНТ НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ПОЛИТИК
Потребител · 13:25 · 27.12.2017
МУСТАФА ПРЕЗИДЕНТ НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ПОЛИТИК
Потребител · 13:04 · 27.12.2017
Продажната и подла, богарска фашистка гадина "избълва" ДПС. От "вековната злоба на роба", богарин, се пръкна партията на Онеправданите, на лишените от Права и Свободи.
Потребител · 11:41 · 27.12.2017
Не бальшой, а очень голям ташак си прави историята с бугарите. Едно време, га уж бяха роби, всичките им Възрожденски Изроди, се учеха на маскаралък в Царска Русия~смъртния враг на Осм. империя. Днес, потомците им~патриотарски мастии, ще се задавят от злоба пред факта,че турските ни Възрожденци, любят тачат и милеят за братушките си от Босфора и се борят за освобождението на отечеството си от бугаро~фашисткото помиярско иго. Да живеят Вождът и Учителят на турския народ~таварищ Доган и верният му саратник, Карадайъ !
Потребител · 09:08 · 27.12.2017
Този по нищо не може да се мери с Лютви Местан , не само по владеене на български език, а почти по всичко ! Жалкар !
Потребител · 09:07 · 27.12.2017
Тези родоотстъпници само едно знаят и него честват -Възродителния процес , който беше прав но извършен по неподходящ начин от неподходящите хора . Това е ! Ако са български граждани защо досега не се интегрираха , защо се накичиха с турско арабски имена , защо направиха етническа партия ? Защо не признават арменския геноцид, а само скандират Националисти да няма във властта ! А точно патриотите защитават българските национални интереси , а не корумпираната ДПСарска органиизирана престъпна група !
Потребител · 07:45 · 27.12.2017
само да обясни разликата между
ЗАБЛУДЕНИ И ПРЕДАТЕЛИ?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай
ПредишнаСтраница 1 от 2Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент