Карадайъ: ДПС е в битка за нова победа

Водачите на листата във Велико Търново заявиха готовност да се борят с бедността и да защитават правата на всички етноси

Карадайъ: ДПС е в битка за нова победа | StandartNews.com

"ДПС е в битка за нова победа. Ще продължим да се борим с омразата и разделението.", това заяви председателят на партията Мустафа Карадайъ при откриването на предизборната кампания във Велико Търново. 

ДПС са подготвили програма, която е изпълнима, подчерта той и призова членовете и симпатизантите на движението да дадат всичко от себе си в името на каузата и за победата.

В залата на ДСК "Васил Левски" в старопрестолния град ДПС представи водачите на листите в отделните многомандатни избирателни райони. Водач на листата във Велико Търново е Камен Костадинов, а втори е генерал Симеон Симеонов.

"След 26 март предстои битка с бедността, мизерията и лошите условя, в които живеят голяма част от българските граждани. За 27 години на политическата сцена ДПС е спечелило битки за изконни човешки права, но сега е дошло време за спечелване на войната с бедността", заяви Костадинов пред членове и симпатизанти на партията.

"Най-скъпото е животът, но за да го съхраним, ние трябва да се борим с бедността". Това заяви генерал Симеон Симеонов. Той подчерта, че ДПС е силно, защото работи и се бори в името на хората, в името на правдата. ДПС е единственият защитник, който помага на всички етноси в България – българи, турци, арменци и др., каза още ген. Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай