19:42 ч.

15.07.13

1 мин.

2374

3

1

Изслушват кандидат-шефове на ДАНС

от Васил Шушков |

Изслушват кандидат-шефове на ДАНС
Снимка: Илияна Кирилова

София. "Мегакомисията" по контрол над службите и СРС-тата ще проведе изслушване на кандидатите за председатели на ДАНС. Това е единствената точка за утрешното заседание на парламентарната комисия. Имената на мераклиите, които ще бъдат изслушани утре, са Недялко Недялков и сегашният и.д. Владимир Писанчев.


На заседанието са поканени президентът Росен Плевнелиев, председателят на Народното събрание Михаил Миков, шефът на ВКС Лазар Груев, главният прокурор Сотир Цацаров, МВР-шефът и вицепремиер Цветлин Йовчев, както и председателите на парламентарнопредставените партии.


По правилник заседанията на "мегакомисията" са закрити за медии и граждани. Има очаквания обаче депутатите да гласуват процедурно предложение и по изключение това заседание да бъде открито.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:54 · 15.07.2013
АБЕ НАЛИ ИМАХТЕ УЖ МНОГО КАНДИДАТИ И ОТ ТЯХ ИЗБРАХТЕ НАЙ-ЛИЧНИЯ ПЕЕВСКИ. ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ САМО ДВАМА ЛИ ОСТАНАХА. И ЕДИНИЯ = СЕГАШНИЯ. МИ ТО Е ЯСНО- СЕГАШНИЯТ ЩЕ ОТПАДНЕ ЩОТО НЕ Е ВАШ ЧОВЕК. ЗА КАКВО Е ТОЯ ЦИРК. ЦЯЛА ПАРЛАМА ДА ЗАСЕДАВА , ЗА ЕДНА ГОТОВА РАБОТА.
Потребител · 21:05 · 15.07.2013
КАКВА СНИМКА САМО- АЛКОХОЛИКА, ВЪРТИОПАШКАТА И РАБФАКАДЖИЯТА! ТОВА Е ДНЕС ДЪРЖАВАТА!
ЖАЛНА ВИ МАЙКА! ДА ИСКАХТЕ, НЕМОЖЕХТЕ ГИ ИЗБРА ПО-ЗЛЕ!
Потребител · 12:09 · 16.07.2013
@Потребител Не го познавам този човек, но на снимката наистина изглежда алкохолик. Дано причината да е
само в снимката.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент