И земеделци застанаха зад Лечков

И земеделци застанаха зад Лечков  | StandartNews.com

Земеделският народен съюз застава зад Йордан Лечков като кандидат за кмет на Сливен. Това обяви пред журналисти Явор Хайтов от ръководството на съюза, който е и зам.-председател на парламента.

"Лечков е добрият кмет. Община Сливен в момента завършва неговите европейски проекти, които той започна като градоначалник. Нашите структури в Сливен застават зад Йордан Лечков", заяви Хайтов.

Очаква се в листата за общински съветници на оглавяваното от Лечков движение "Обединени региони" да се включи и местният лидер на земеделците Георги Кирилов, който е бивш зам.-министър на земеделието.

"С това приключва процеса на приемане на партии в нашата коалиция. Под шапката на "Обединени региони" са "България без цензура", РЗС, "Обединена България" и ЗНС", каза Йордан Лечков.

Живко Темелков от ръководството на РЗС обясни, че партията остава зад Лечков като кандидат за градоначалник. "Яне Янев оттегли подкрепата си в лично качество, а не като председател на партията. Той обясни, че не може да застане до Лечков, когато и Бареков е там. След изборите обаче това ще се случи", каза още Темелков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай