07:23 ч.

21.07.15

1 мин.

4317

2

0

Гласуват промени в Закона за референдумите

от редактор Румен Пенчев |

Гласуват промени в Закона за референдумите
Снимка: БГНЕС

Народното събрание ще разгледа и гласува окончателно на второ четене промени в Закона за референдумите на извънредно заседание от 11:00 до 17:00 часа.


Депутатите ще гласуват и разкриването на филиал на Медицинския университет в Шумен. На първо гласуване ще бъде подложен и внесеният от Менда Стоянова Закон за банковата несъстоятелност. Ще бъде обсъдено и приетото решение в началото на тази година Сметната палата да одитира банковия надзор на БНБ, за да се установят причините за кризата с КТБ.


На първо четене ще се обсъдят промените в Закона за висшето образование, а на второ – този за митниците, информира още БНТ.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:52 · 21.07.2015
яж лайната на всички българи!
Потребител · 21:01 · 21.07.2015
СМЪРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент