Гергов отвърна на Корнелия с гневно писмо

Гергов отвърна на Корнелия с гневно писмо | StandartNews.com

Размяната на совалки през медиите между лидера на БСП Корнелия Нинова и бившия председател на партията в Пловдив Георги Гергов продължават. След като той напусна поста заради скандала Цумгейт от няколко дни се водят и лични престрелки между двамата. Всичко започна след като Гергов заяви, че всеки председател на БСП си отива и че ще е по-добре тя да си иде по-рано. От своя страна Нинова също не остана длъжна на експредседателя на Столетницата в областния град.

Този път Гергов отговори на Корнелия Нинова с отворено писмо. Ето какво пише:

Уважаема госпожо Нинова,

преди да затворим страницата по случая Георги Гергов добре е да си кажем още някои неща, защото човек, дори често да си служи с неистини трябва да го прави с мяра.

Много добре знаете, че по Ваше предложение отговарях за Коалиционната политика в БСП. В това си качество съм се срещал с ръководствата на почти всички български партии. Политическа партия ГЕРБ не прави изключение. За резултатите от всяка среща съм Ви информирал лично. Когато се учудвате, че съм разговарял с политическа партия ГЕРБ Вие се показвате като човек, който не е приятел с истината.

Твърдението, че "Интервюто на Георги Гергов е най-добрият пример за паралелна държава и за задкулисие, срещу което се обявих на конгреса, на който бях избрана." е невярно. Ако това е вашето разбиране за задкулисието и паралелната държава то Вие се борите срещу нещо друго и лично можете спокойно да си останете част от задкулисието.

Относно ходенето ви в Пловдив, поканата с открито писмо и съдържанието на не съвсем лицеприятния разговор, за който говорите. Пред очите на публиката и присъствалите Вие подменяте нещата. Защо употребих думата „инкогнито" Вие най-добре знаете.

Относно това дали ви е страх като заявявате: "Не ме е страх, заявявам категорични и принципни позиции, това е промяна на прехода, която цялата политическа класа, обвързана с икономически връзки окраде този народ. " по-важното е дали си давате сметка къде стоите лично Вие в този преход.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай