ГЕРБ си брани Мумията

ГЕРБ си брани Мумията | StandartNews.com

Депутатите от ГЕРБ защитиха колегата си, който вчера отправи заплахи към Виктор Николаев от Нова телевизия. Мумията, както сам се нарича той, получи рамо от Десислава Атанасова и Тома Биков.

Той се извини, че е нямал нищо такова предвид. Той не е член на ГЕРБ. Той е депутат от гражданската квота. Не сме обсъждали дали трябва да остане член на парламентарната група", каза Атанасова в спор с Таско Ерменков пред bTV. Тя добави, че Валери Симеонов, който също нападна Николаев, показал - ирония. 

Във всички случаи, които медиите са осветявали, има реакция от страна на ГЕРБ. Това обаче не се случва при БСП. Над членове на ГЕРБ, без значение на каква позиция са, политически чадър няма. Когато има някакво съмнение, процедираме по един и същ начин. Това не се случва в никоя друга партия", категорична бе тя.

Ако г-н ....... някак си се е почувствал уязвен, е хубаво да се погледне в едно огледало, собственото си такова. Г-н Симеонов също си позволи едно подобно поведение, което може да се определи като лошо", репликира я разпалено Ерменков

Депутатът от ГЕРБ и бивш журналист Тома Биков определи като „неуместни шеги" и „гафове" думите на колегата му и на вицепремиера Валери Симеонов. Той гостува на Нова телевизия.

Никой не е заплашвал Виктор Николаев. Това е просто проява на неудачно чувство за хумор, категоричен беше Биков.

Борбата за свободата на словото е работа на журналистите, за това не може да с разчита на политиците – те имат склонност да я ограничават. За да не се случи това, трябва да има много сериозен отпор от страна на журналистическата гилдия, коментира още Биков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай