10:30 ч.

07.10.17

2 мин.

0

10

0
ГЕРБ си брани Мумията

Депутатите от ГЕРБ защитиха колегата си, който вчера отправи заплахи към Виктор Николаев от Нова телевизия. Мумията, както сам се нарича той, получи рамо от Десислава Атанасова и Тома Биков.


Той се извини, че е нямал нищо такова предвид. Той не е член на ГЕРБ. Той е депутат от гражданската квота. Не сме обсъждали дали трябва да остане член на парламентарната група", каза Атанасова в спор с Таско Ерменков пред bTV. Тя добави, че Валери Симеонов, който също нападна Николаев, показал - ирония. 


Във всички случаи, които медиите са осветявали, има реакция от страна на ГЕРБ. Това обаче не се случва при БСП. Над членове на ГЕРБ, без значение на каква позиция са, политически чадър няма. Когато има някакво съмнение, процедираме по един и същ начин. Това не се случва в никоя друга партия", категорична бе тя.


Ако г-н ....... някак си се е почувствал уязвен, е хубаво да се погледне в едно огледало, собственото си такова. Г-н Симеонов също си позволи едно подобно поведение, което може да се определи като лошо", репликира я разпалено Ерменков


Депутатът от ГЕРБ и бивш журналист Тома Биков определи като „неуместни шеги" и „гафове" думите на колегата му и на вицепремиера Валери Симеонов. Той гостува на Нова телевизия.


Никой не е заплашвал Виктор Николаев. Това е просто проява на неудачно чувство за хумор, категоричен беше Биков.


Борбата за свободата на словото е работа на журналистите, за това не може да с разчита на политиците – те имат склонност да я ограничават. За да не се случи това, трябва да има много сериозен отпор от страна на журналистическата гилдия, коментира още Биков.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:33 · 08.10.2017
Taja. S tikovete koga dchte varne 26 miliona is4esnali ot sdravna kasa kato besche ministerka hem grisna orosta slobna ami i ne vijda drugarkata atanasova s roda komunisti4eska duhai supata selenko
Потребител · 08:04 · 08.10.2017
Ат.Добрев: "Медиите не са жертви на Тодоров, те са негови съучастници и няма защо да ги жалим. Смешен е тоя плач в защита на свободата на словото, когато сам си злоупотребил със свободата. Един съвет. Недостатъчно го каните в телевизионните си студиа, колеги. Трябва по често. Не по два, по пет пъти на ден! Това е турбооръжие срещу властта! Нали искате да сте смели журналисти? Показното възмущение не бива да се ограничава до изпълнителя. Вижте кой е поръчителят." Цуци, Боко, за вас иде реч! Главчо, Цвета, вие сте режисьорите на тези изпълнения!
Потребител · 16:18 · 07.10.2017
Мумията е единственият, който не се гнуси да ближе вонящата путка на Деса.
Потребител · 13:02 · 07.10.2017
Зна4и "журналиститe" могат да нападат,да сe държат като мeнтори и съдии,да сe кокорят от eкранът,да нямат рeспeкт,а събeсeдникът им трябва да сe свива и да сe 4eрви като о6типана мома??!! Рузкитe троловe,дeто говорeха за Сорос,политиката на псeвдотърпимост и псeвдолибeрализъм,4e то4но за това ривeти,от коeто сe оплаквахтe доскоро.Самият Доналд Тръмп по4ти винаги говори в стил право кумe в 4eрнитe о4и.И пак кои го плуиe наи много,Обамиститe,тоeст Соросоидитe?!Когато български политик сe държи дирeктно и принципно,видитe ли запла6вал и 6тe настъпи краят на свeта!
Потребител · 12:53 · 07.10.2017
Вои до нeбeсата?!Ако Виктор4о слу6ка и папка,собствeницитe на тeлeвизията му няма да го зака4ат.Но за6то тои да има свободата да дрънка каквото му доидe наум,а събeсeдникът му да сe свива и да "пази" някакво "благоприли4иe",да сe съобразява с кого и с какво,как да говори?!Аз мисля,4e които и да било можe да запла6ва всякакви журналисти,но ако тe имат стабилни работодатeли зад гърбът си ,нe би трябвало да има проблeм?!Антон Тодоров нe e собствeник на НОВА,а в съ6тия момeнт e свободна ли4ност и можe,а и трябва да говори това,коeто смeтнe за добрe!
Потребител · 12:08 · 07.10.2017
Кога Виткур Нищолаев ще обясни: 1 Защо бяха принудени да напуснат БТВ? 2 Кой и защо отстрани колежката му? 3 Иде ли и неговия ред?
Потребител · 12:11 · 07.10.2017
@Потребител Тъп и бъзлив "журналист".
Потребител · 12:16 · 07.10.2017
@Потребител Президента ШАЙКА ли е?.... попита Виктор НикоЛАЕВ.
Потребител · 11:45 · 07.10.2017
Българи,до кога ще търпите самозабравилите се гърбави гробари,довели страната ни до колониален статус,в която върлуват отявлени фашисти и лъжепатриоти?!Нищо чудно ,че се защитават ,за да не изгубят властта и облагите от нея.Събудете се!Време е!
Потребител · 10:40 · 07.10.2017
ОТ КОЗЯШКИЯТ КОКОШАРНИК ПАК Е ИЗЛЯЗЪЛ ПОР !!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент