ГЕРБ още не са избрали свой кандидат за вота

ГЕРБ още не са избрали свой кандидат за вота | StandartNews.com

Вече има една несигурност в Европейския съюз. От тази гледна точка всяка една държава започва да адаптира законодателството си във връзка с новите предизвикателства. Разбира се, че ще има определени ограничения, но те са с една единствена цел – да могат да бъдат защитени правата на всички миролюбиви граждани, които са добросъвестни в обществото. Това заяви пред Нова ТВ лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той коментира приетият на първо четене вчера антитерористичен закон. 

По думите му, при антитерористична акция, ако имуществото на хората е било унищожено, държавата ще компенсира нанесените щети. Остава и условието хора да бъдат подслушвани само с изричното разрешение на съдия.

Относно кандидата на ГЕРБ за президентската кампания, Цветанов коментира, че председателят на Народното събрание Цецка Цачева има всички качества да бъде кандидатирана, но от партията все още не са избрали своя кандидат.

Във връзка със случая с изнасиленото момиче, което уби насилника си, Цветанов заяви: „С такова богато криминално досие и в тази ситуация, аз бих защитил момичето".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай