09:41 ч.

12.04.17

1 мин.

0

2

0

ГЕРБ и Патриотите с програма до петък

от редактор |

ГЕРБ и Патриотите с програма до петък

Тогава ще кажем и увеличението на пенсиите, заяви Валери Симеонов


„До края на седмицата ще излезем с програмата. Там са записани всички цифри. Важното е, че стигнахме до общо решение с ГЕРБ, макар и много трудно. Новото управление не започва с пазарлъци за министерски кресла", заяви в студиото на Нова тв Валери Симеонов, съпредседател на Коалиция „Обединени патриоти". Той участва в предаването заедно с зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов. 


Симеонов обаче отказа да уточни какво ще бъде увеличението на минималните пенсии. 


„Решенията, които взимаме, са на база какво може да си позволи България. Трябва да мислим за страната си, за председателството на ЕС и за 4-годишния управленски мандат. И трябва да го направим така, че дори да търсим подкрепа и в опозицията по важните, значими въпроси, които стоят пред държавата", коментира от своя страна и Цветан Цветанов.


И двамата бяха категорични, че не са договаряли за разпределяне на министерските кресла.


„Този път е възможно да има наши представители в бъдещия кабинет", добави Валери Симеонов.


„Нашият аргумент срещу всички новосъздаващи се партии, които биха могли да получат външна подкрепа, може да стане като политиците да променят поведението си. Когато има висока избирателна активност и отидем към 60-70%, повярвайте, че темата ДОСТ няма да съществува", каза още Цветан Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 03:38 · 13.04.2017
Толка номер едно в програмата - Трансплантация на мозък на Борисов
Точка номер две - Уроци по български на същия
ьььь · 14:33 · 12.04.2017
Този коментар относно 200 лева минимална пенсия беше изтрит защото съдържа неприлични изрази!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент