Г. Първанов на кафе с граждани в Гоце Делчев

Г. Първанов на кафе с граждани в Гоце Делчев | StandartNews.com

Благоевград. Лидерът на партия АБВ Георги Първанов проведе по нестандартен начин срещата си с граждани и симпатизанти в Гоце Делчев.

Водачът на листата за Пиринския край Николина Чакърдъкова, която е родена и живее в града, покани своите съграждани на чаша кафе в неделната вечер. Дискусията се проведе на открито в центъра на града. 500 души се събраха и имаха възможността да чуят думите на Николина Чакърдъкова и Георги Първанов и да зададат своите въпроси. Разговорът продължи повече от два часа и половина.

„За мен е чест, достойнство и много голяма отговорност да се включа в политиката. Моята майка цял живот е била чистачка, баща ми строител, никой в този живот даром нищо не ми е дал, винаги сама, с много труд съм се борила, за да постигна своите успехи. Искам да остарея в България, децата ми да са тук, да гледам внуците си около мен, а не по Skype, искам да сме всички заедно, затова мечтая и затова ще работя. Господ ни е дал най – хубавото кътче на земята, остава ни малко - добри държавници, които да водят България в правилната посока", каза народната певица, наричана Славея на Пирин. Георги Първанов дискутира с хората въпроси за енергетиката, демографската криза, младежката безработица и емиграцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай