Фандъкова за Алексей Петров, Сидеров и изборите

Фандъкова за Алексей Петров, Сидеров и изборите  | StandartNews.com

Новоизбраният кмет на София Йорданка Фандъкова заяви в ефира на бТВ, че "стрелбата с гранатомет е тежък криминален инцидент, който органите ще решават."

"Темата за сигурността беше една от основните и по време на кампанията", добави тя.

"Излязох и с коментар за Волен Сидеров още вечерта, когато стана инцидентът. Това е недопустимо поведение на политик. Това не е прецедент. Тези хора влязоха в офиса ни в СО и хората, с които работя изживяха същия стрес. Това е начин да по покажеш, че съществуваш", каза още кметът на София.

Фандъкова определи предстоящия в неделя балотаж като много по-лесни избори. "Второ, все пак са в 16 района от общо 24 в София. Все още не съм встъпила официално като кмет. Когато става въпрос за защита на проекти, се изисква предварителна сериозна работа и аргументи. ГЕРБ остана политическият лидер в СОС. Винаги съм търсила подкрепа за важните проекти на София и съм я получавала. Вярвам, че след като гражданите ни гласуваха това доверие, общинските съветници трябва да се съобразят с това. Публичността е важна в работата, за да няма извиване на ръце", каза още Йорданка Фандъкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай