Емил Димитров: Само трипартийно правителство ще бъде стабилно

Емил Димитров: Само трипартийно правителство ще бъде стабилно | StandartNews.com

София. Трябват три партии, за да има стабилно мнозинство и те трябва да споделят отговорността, заяви по Нова ТВ Емил Димитров, известен като Ревизоро, избран за народен представител от листата на Коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО".

Днес ще се проведе вторият кръг преговори между ГЕРБ и ПФ. Очаква се представители на двете формации да обсъдят финансовата политика и идеята на ГЕРБ за преструктуриране на приходните агенции.

„ГЕРБ трябва да каже дали ние ще влезем в управлението", заяви Емил Димитров. „Надяваме се на конструктивен разговор без извиване на ръце", добави той. И обясни, че участието във властта на Патриотичния фронт не е на всяка цена. „Трябва да се види сходството в програмите и дали може това, което сме обещали на избирателите да се случи. Това, което ГЕРБ представиха е изпълнимо", коментира Димитров.

„Миналата година Бойко Борисов спечели предсрочните избори, но не състави кабинет, защото тогава беше "сговорна дружина Бойко пребива". Сега всички обичат Бойко, толкова много искат да го прегърнат, че има шанс да го удушат", каза Емил Димитров - Ревизоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай