13:40 ч.

20.10.16

1 мин.

0

7

0

ДПС подкрепя Орешарски за изборите

от Ванина Недкова |

ДПС подкрепя Орешарски за изборите
Снимка: БГНЕС, архив

Централният съвет на ДПС подкрепя на тези избори кандидатпрезидентската двойка с номер 4 Пламен Орешарски и Данаил Папазов. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Останалите кандидати за президент са партийни кандидати. Пламен Орешарски напълно съвпада с очертания от ДПС профил за бъдещ президент, каза още Карадайъ. И припомни профила на необходимия президент в сегашното политическо време.


"На нужния президент, очертан от ДПС още през месец май и потвърден от трибуната на Народното събрание с декларация в Деня на Конституцията. Ние казахме, че бъдещият президент на страната трябва да е надпартиен, да осъзнава своята мисия, да бъде убеден демократ, евроатлантик, да има волята да отстоява и да развива демократичните постижения, да работи за правова и социална държава, да бъде особено чувствителен към правата на човека, да бъде обединител на нацията, да бъде президент на всички български граждани", каза председателят на ДПС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:46 · 24.10.2016
Кой, ако не ДПС свали Орешарски от власт? Платиха си жестоко за извършената подлост. Сега дали е компесация? Е, да, ама не (по П Бочаров). По-скоро е опит да протегнат ръка на БСП. Възможно е да има балотаж! Къде ли тогава ще се насочат гласовете за Орешарски (7-800000 гласа). Това е трън в съзнанието на ГЕРБ-еристите.
Потребител · 10:50 · 23.10.2016
Естествено,че ще подкрепят БСП,нали ДПС е рожба на БКП и сега продължават да следват заветите й,а тоя фъфльо нищо не може да каже сам без ДОАН.
Потребител · 20:50 · 21.10.2016
оставете ги да се изходят и сто ва си ще се озвъкът
Потребител · 14:16 · 21.10.2016
Сике на анъ бубаанъ татлъ.Рязана карабинке.!
Ттт · 19:57 · 20.10.2016
Тоя му трябва преводач,нищо не му разбирам на резняка ама и в турция ще му трябва.Ако озвучава комедий ще е намясто..олигофрен
Потребител · 18:29 · 20.10.2016
Рязан пищов...Марш в Анадола
Потребител · 16:57 · 20.10.2016
КОЙ КОЕ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент