23:25 ч.

28.05.16

1 мин.

6206

4

0

ДОСТ си премести митинга заради ДПС

от Станка Христова |

ДОСТ си премести митинга заради ДПС

С молитва и курбан бяха почетени жертвите на Възродителния процес във варненското село Медовец. Ръководството на ДПС, депутати, членове на Европарламента, кметове и активисти на партията се събраха пред паметната плоча на Шакир Мехмед и Назифе Хасан, намерили смъртта си тук преди 27 години по време на майските събития. Съборът в Медовец се охраняваше зорко от полицаи и жандармеристи, за да се предотвратят евентуали сблъсъци с хора от ДОСТ на Лютви Местан. Те обаче не бяха там.


По време на събора стана ясно, че сблъсъците в Джебел в средата на май партията е насрочила своя митинг в Медовец за друга дата. Предсрочни избори веднага след президентските поиска в речта си пред стотиците участници в митинга лидерът Мустафа Карадайъ. Той е убеден, че ДПС ще играе основна роля в предстоящите избори. "Нито достове, нито душмани могат да ни отклонят от общия път", каза лидерът на ДПС. Карадайъ беше категоричен, че ДПС трябва да е част от следващото управление на България, за да може да защити правото на работа и хляб на хората.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

месара · 09:18 · 29.05.2016
кой позволи на тия анти Български партии да правят митинг , кави жертви ше почитат , жертвите от гара Буново , от 500 годишното клане на Българите ше бъдат ли почетени на тоя митинг ? и да не забравя да попитам , защо жените на тоя анти Български митинг са без бурки , нали носенето и било застъпено в вероизповеданието им ? дпс и дост трябва да се забранят със закон , те са опасни за България !!!
Потребител · 04:44 · 29.05.2016
Искам вeднага да бъдат почeтeни по 100 пъти по-уважитeлeн начин жeртвитe на турскитe кръвожадни изроди за 500 години в цяла България! Какви жeртви щe ми почитат тeзи и как можа властта да позволи същeствуванeто на втора турска партия у нас?! Къдe си, Крали Марко, да размахаш боздугана и изтрeпeш тая гнусна паплач, дeто надига змииската си главичка и почва да хапe!? Дордe e мъничката змията e казал поeтът!
Потребител · 06:20 · 29.05.2016
@Потребител Ха ха ха Кралио Марко е бил васал и пръв сред християните които е отивал да помага със войската си на всички войни на султана срещу христиаани, по точно е втори. Първия е бил Стефан Лазаревич, владетеля на Сърбия.Имаш на предвид Цар Иван Шишман, който въпреки че е бил 24 годишен, се е сражавал срещу турците,Видинския Цар е предал всичко без бой, за това има Крепоста, всички други са се сражавали, пред стените и зад стените на крепостите си, и както се вижда нищо не е останало от тях.
А българските Турци не са точно Турци
Потребител · 07:44 · 29.05.2016
@Потребител Да, Крали Марко е бил васал на султана и е участвал в битката при Косово поле на страната на турците.
Иначе всички дпс-та са се противоконституционни.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент