Деведжиева: Докога ще учим все едни и същи уроци

Деведжиева: Докога ще учим все едни и същи уроци | StandartNews.com

„Докога ще учим все едни и същи уроци и ще се спъваме във все едни и същи камъни. Сегашната разединена на три десница удивително напомня СДС-тата с тирета от 1991 г." С тези думи се обърна към симпатизантите на „Кауза Пловдив" кандидатът за депутат от Реформаторския блок Пепа Деведжиева. „Кауза Пловдив" е част от коалицията „Реформаторски блок – Глас народен".

На срещата Деведжиева цитира пост на свой приятел адвокат, който разказва как през 1991 г. лепил плакати на СДС-либерали в село Първенец и за малко да яде бой от активистите на СДС, но после се разбрали, че са всъщност от една и съща страна на барикадата.

„Защо все се връщаме назад? С болка казвам, че след тези избори Реформаторският блок ще бъде единствената дясна коалиция в парламента, защото част от нашите приятели избраха да бъдат в други листи. Те смятат, че това е правилното, но не е. И след вота ще започнем да се консолидираме, но явно пак трябва да си спомним за разбитите авари", каза още Деведжиева. Тя призова за единство, защото само дясното предлага адекватни решения за страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай