Десните пускат Караджов срещу Фандъкова

Десните пускат Караджов срещу Фандъкова | StandartNews.com

Гроздан Караджов е сред възможните кандидатури на реформаторите за кмет на София, научи "Стандарт". Името на настоящия депутат от гражданската квота на Блока се завъртя в публичното пространство само няколко дни след това на Петър Москов. Реформаторите обаче отричат да са водили каквито и да е разговори за имена за кметове. Ще търсим обединяващи фигури, които се припознаят на местно ниво, обясняват от Блока.

Най-вероятно за местните избори няма да има промяна в начина, по който Блокът ще участва - отново като коалиция. Реденето на листите за съветници пък се обсъжда да е на база резултатите от националния вот, макар че според самите реформатори преференциите обезсмислят подредбата.

Междувременно стана ясно, че бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов отново влиза в битката за градоначалник. Той е издигнат от Патриотичния фронт. АБВ пък ще издигне своя кандидатура за кмет на Стара Загора и пълна листа за общински съветници, съобщи общинският лидер на АБВ в града на липите Илия Златев в понеделник. Той призна, че осъзнава изключително успешния мандат на сегашния градоначалник Живко Тодоров от ГЕРБ, но това само щяло да мотивира актива да потърси най-подходящата личност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай